Przewodnik kulinarny Japonia

Przewodnik kulinarny Japonia

  • Producent: PASCAL
  • Rok produkcji: 2008
  • ISBN: 978-83-7513-300-4
  • Ilość stron: 160
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×
Cena 36,60 PLN
Nasza cena 30,00 PLN
Oszczędzasz 18%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 36,60 PLN
Nasza cena 30,00 PLN
Oszczędzasz 18%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Przewodnik kulinarny Japonia - Albrzykowski Paweł

Seria przewodników kulinarnych debiutowała jesienią 2006 r. Realizuje ona ideę, według której jedzenie jest nie tylko przyjemnym, ale i skutecznym sposobem odkrywania świata. Autorem przewodnika kulinarnego ?Japonia? jest Paweł Albrzykowski, mistrz, nauczyciel, wybitny znawca kuchni orientalnych. Wertując strony przewodnika kulinarnego, ilustrowanego doskonałymi zdjęciami potraw, przypraw, krajobrazów, dzieł sztuki i architektury, podróżujemy po różnych regionach Japonii, czyli Hokkaido, Honsiu, Tokio, Shikoku, Kiusiu, Okinawa. Wędrujemy także po historii kuchni japońskiej i jej prawidłach.

Pięknie ilustrowane przewodniki kulinarne zawierają informacje o historii, kulturze, geografii kraju i jego regionów oraz charakterystycznych dla nich tradycji, w tym tradycji kulinarnych wyznaczanych przez pory roku czy religie.


Szczegóły: Przewodnik kulinarny Japonia - Albrzykowski Paweł

Tytuł: Przewodnik kulinarny Japonia
Autor: Albrzykowski Paweł
Producent: PASCAL
Kod paskowy: 9788375133004
ISBN: 978-83-7513-300-4
Rok produkcji: 2008
Ilość stron: 160
Oprawa: Twarda


Recenzje: Przewodnik kulinarny Japonia - Albrzykowski Paweł

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: