38.04
Podręczniki
Rea
38,04 zł
Cena regularna: 43,00 zł
(-12%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 38,04 zł
(0%)
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Organizacja pracy w hotelarstwie. W części drugiej omówiono:
- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,
- zasady utrzymania porządku i czystości,
- zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP,
- współpracę z biurami podróży,
- charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa.
- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,
- zasady utrzymania porządku i czystości,
- zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP,
- współpracę z biurami podróży,
- charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa.
Szczegóły
Tytuł
Organizacja pracy w hotelarstwie 2
Podtytuł
25/2008
Autor
Orłowska Joanna
, Tkaczyk Małgorzata
Wydawnictwo
Rok wydania
2008
Oprawa
miękka
Ilość stron
270
Format
17 x 24 cm
Języki
polski
ISBN
9788375440218
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788375440218
Dodałeś produkt do koszyka
Organizacja pracy w hotelarstwie 2
38,04 zł
Recenzje