Produkcja piekarsko ciastkarska Część 1 Technikum

Książka

Produkcja piekarsko ciastkarska Część 1
Technikum

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2012
  • ISBN: 9788302067471
  • Ilość stron: 312
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×
Cena 40,50 PLN
Nasza cena 33,29 PLN
Oszczędzasz 17%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 40,50 PLN
Nasza cena 33,29 PLN
Oszczędzasz 17%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Produkcja piekarsko ciastkarska Część 1 - Ambroziak Zygmunt

Podręcznik do nauczania przedmiotu: technologia specjalizacyjna - produkcja piekarsko-ciastkarska, w technikum i szkole policealnej, zawód: technik technologii żywności.
Podręcznik obejmuję technologię oraz technikę produkcji pieczywa i wyrobów ciastkarskich, wiadomości o surowcach, aparaturze, a także o planowaniu i organizowaniu produkcji.

Numer dopuszczenia: 54/97


Szczegóły: Produkcja piekarsko ciastkarska Część 1 - Ambroziak Zygmunt

Tytuł: Produkcja piekarsko ciastkarska Część 1
Podtytuł: Technikum
Autor: Ambroziak Zygmunt
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302067471
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3
Technikum » Klasa 4

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 312
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.486 kg


Recenzje: Produkcja piekarsko ciastkarska Część 1 - Ambroziak Zygmunt

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: