Produkcja piekarsko ciastkarska Część 2 Podręcznik Technikum

Książka

Produkcja piekarsko ciastkarska Część 2 Podręcznik
Technikum

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2007
  • ISBN: 978-83-02-07155-3
  • Ilość stron: 320
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×
Cena 38,50 PLN
Nasza cena 31,44 PLN
Oszczędzasz 18%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 38,50 PLN
Nasza cena 31,44 PLN
Oszczędzasz 18%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Produkcja piekarsko ciastkarska Część 2 Podręcznik - Ambroziak Zygmunt

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja: produkcja piekarsko-ciastkarska.



Obejmuje zagadnienia z zakresu technologii i techniki produkcji pieczywa i wyrobów ciastkarskich, wiadomości o surowcach piekarskich, aparaturze oraz planowaniu i organizowaniu produkcji.

Aprobata: MEN 97/99


Szczegóły: Produkcja piekarsko ciastkarska Część 2 Podręcznik - Ambroziak Zygmunt

Tytuł: Produkcja piekarsko ciastkarska Część 2 Podręcznik
Podtytuł: Technikum
Autor: Ambroziak Zygmunt
Wydawnictwo: WSiP
Kod paskowy: 9788302071553
ISBN: 978-83-02-07155-3
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3
Technikum » Klasa 4

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2007
Ilość stron: 320
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.445 kg


Recenzje: Produkcja piekarsko ciastkarska Część 2 Podręcznik - Ambroziak Zygmunt

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: