Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 Technikum

Książka
  • Wydawnictwo: WSiP
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka: Niedostępna
Sugerowana cena detaliczna 39,50 PLN
Nasza cena: 34,01 PLN
Oszczędzasz 13%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Paypo
Oferujemy szeroki asortyment - ponad 120 tys. produktów
Dysponujemy solidną wiedzą - działamy już 11 lat
Dbamy o wybór najcenniejszych tytułów

Opis: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 - Procner Aleksandra

Książka jest przeznaczona dla uczniów, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz.

Autorka podaje w niej podstawowe przepisy sanitarno-higieniczne obowiązujące w zakładach żywienia zbiorowego oraz przepisy i normy obowiązujące w gospodarce żywnościowej. Charakteryzuje środki żywnościowe i metody ich utrwalania, omawia znaczenie analizy sensorycznej w ocenie jakości surowców i potraw, warunki i metody przeprowadzania oceny. Przedstawia procesy technologiczne stosowane w produkcji gastronomicznej. Szczegółowo omawia ocenę towaroznawczą i zastosowanie tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka oraz przetworów mlecznych w technologii gastronomicznej.


Szczegóły: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 - Procner Aleksandra

Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1
Podtytuł: Technikum
Autor: Procner Aleksandra
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302027895
Kategoria: Podręczniki
Liceum » Klasa 1
Technikum » Klasa 1

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2007
Ilość stron: 256
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.28 kg


Recenzje: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 - Procner Aleksandra

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Książka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1
Technikum

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Oprawa: Miękka

Książka jest przeznaczona dla uczniów, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz. Autorka podaje w niej podstawowe przepisy sanitarno-higieniczne obowiązujące w zakładach żywienia zbiorowego oraz przepisy i normy obowiązujące w gospodarce żywnościowej. Charakteryzuje środki żywnościowe i metody ich utrwalania, omawia znaczenie analizy sensorycznej w ocenie jakości surowców i potraw, warunki i metody przeprowadzania oceny. Przedstawia procesy technologiczne stosowane w produkcji gastronomicznej. Szczegółowo omawia ocenę towaroznawczą i zastosowanie tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka oraz przetworów mlecznych w technologii gastronomicznej.

Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×
Cena 39,50 PLN
Nasza cena 34,01 PLN
Oszczędzasz 13%
Wysyłka: Niedostępna
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Paypo

Szczegóły: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 - Procner Aleksandra

Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1
Podtytuł: Technikum
Autor: Procner Aleksandra
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302027895
Kategoria: Podręczniki
Liceum » Klasa 1
Technikum » Klasa 1

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2007
Ilość stron: 256
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.28 kg


Recenzje: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 - Procner Aleksandra

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Dodane do koszyka
×