Vademecum domowego wypieku pieczywa Przepisy, podpowiedzi, ciekawostki.

Książka
  • Wydawnictwo: Rea
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka: Niedostępna
Sugerowana cena detaliczna 34,90 PLN
Nasza cena: 11,46 PLN
Oszczędzasz 67%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Paypo
Oferujemy szeroki asortyment - ponad 120 tys. produktów
Dysponujemy solidną wiedzą - działamy już 11 lat
Dbamy o wybór najcenniejszych tytułów

Opis: Vademecum domowego wypieku pieczywa

Znajdziemy tu zarówno historię i opis procesu wypieku pieczywa jak i 60 ciekawych przepisów. Dowiemy się, jak upiec bajgle, bagietki, croissanty, niemiecki chleb z bakaliami czy chleb czarny żytni i szwedzki razowiec Kavring, ale i bardziej orientalne przysmaki, np. chleb z papryczkami jalapeno i cheddarem, chleb ze szpinakiem lub z pomidorami czy focaccię. Z kolei miłośnicy pieczywa lekkiego znajdą tu przepisy na różne rodzaje chleba chrupkiego.

Z przepisów mogą korzystać zarówno osoby początkujące jak i bardziej zaawansowane w pieczeniu chleba. Kiedy już nauczysz się podstaw wypieku chleba, możesz eksperymentować z nim w nieskończoność!


Szczegóły: Vademecum domowego wypieku pieczywa

Tytuł: Vademecum domowego wypieku pieczywa
Podtytuł: Przepisy, podpowiedzi, ciekawostki.
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442113
Język oryginału: szwedzki
Tłumacz: Replin Magdalena
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 142
Format: 19.5x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.57 kg


Recenzje: Vademecum domowego wypieku pieczywa

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Książka

Vademecum domowego wypieku pieczywa
Przepisy, podpowiedzi, ciekawostki.

  • Wydawnictwo: Rea
  • Oprawa: Twarda

Znajdziemy tu zarówno historię i opis procesu wypieku pieczywa jak i 60 ciekawych przepisów. Dowiemy się, jak upiec bajgle, bagietki, croissanty, niemiecki chleb z bakaliami czy chleb czarny żytni i szwedzki razowiec Kavring, ale i bardziej orientalne przysmaki, np. chleb z papryczkami jalapeno i cheddarem, chleb ze szpinakiem lub z pomidorami czy focaccię. Z kolei miłośnicy pieczywa lekkiego znajdą tu przepisy na różne rodzaje chleba chrupkiego.
Z przepisów mogą korzystać zarówno osoby początkujące jak i bardziej zaawansowane w pieczeniu chleba. Kiedy już nauczysz się podstaw wypieku chleba, możesz eksperymentować z nim w nieskończoność!

Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×
Cena 34,90 PLN
Nasza cena 11,46 PLN
Oszczędzasz 67%
Wysyłka: Niedostępna
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Paypo

Szczegóły: Vademecum domowego wypieku pieczywa

Tytuł: Vademecum domowego wypieku pieczywa
Podtytuł: Przepisy, podpowiedzi, ciekawostki.
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442113
Język oryginału: szwedzki
Tłumacz: Replin Magdalena
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 142
Format: 19.5x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.57 kg


Recenzje: Vademecum domowego wypieku pieczywa

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Dodane do koszyka
×