Współczesna margaryna Aspekty technologiczne i żywieniowe

Książka
  • Wydawnictwo: WNT
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Wysyłka: Niedostępna
Sugerowana cena detaliczna 47,25 PLN
Nasza cena: 35,40 PLN
Oszczędzasz 25%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Paypo
Oferujemy szeroki asortyment - ponad 120 tys. produktów
Dysponujemy solidną wiedzą - działamy już 11 lat
Dbamy o wybór najcenniejszych tytułów

Opis: Współczesna margaryna

Pierwsza książka o margarynie!
Współczesna margaryna. Aspekty technologiczne i żywieniowe to pierwsza i jedyna tego typu publikacja na rynku krajowym.
Jest to nowoczesne opracowanie na temat produktu towarzyszącemu nam codziennie, budzącego liczne kontrowersje i dyskusje.
Autorzy przedstawili w niej wszystkie zagadnienia dotyczące surowców używanych do jej produkcji w aspekcie składu chemicznego, jakości sensorycznej, żywieniowej czy zdrowotnej.
Udowadniają, że skład dzisiejszej margaryny jest niezwykle korzystny dla organizmu człowieka dzięki czemu wiele instytucji żywieniowych i zajmujących się zdrowiem postuluje zastąpienie tłuszczów zwierzęcych margarynami miękkimi.
Książka stanowi bardzo cenną pozycję na rynku wydawniczym zarówno jako podręcznik dla studentów, jak i bardzo ciekawa książka o charakterze popularno-naukowym.


Szczegóły: Współczesna margaryna

Tytuł: Współczesna margaryna
Podtytuł: Aspekty technologiczne i żywieniowe
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788320436990
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 168
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami


Recenzje: Współczesna margaryna

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Książka

Współczesna margaryna
Aspekty technologiczne i żywieniowe

  • Wydawnictwo: WNT
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami

Pierwsza książka o margarynie!
Współczesna margaryna. Aspekty technologiczne i żywieniowe to pierwsza i jedyna tego typu publikacja na rynku krajowym.
Jest to nowoczesne opracowanie na temat produktu towarzyszącemu nam codziennie, budzącego liczne kontrowersje i dyskusje.
Autorzy przedstawili w niej wszystkie zagadnienia dotyczące surowców używanych do jej produkcji w aspekcie składu chemicznego, jakości sensorycznej, żywieniowej czy zdrowotnej.
Udowadniają, że skład dzisiejszej margaryny jest niezwykle korzystny dla organizmu człowieka dzięki czemu wiele instytucji żywieniowych i zajmujących się zdrowiem postuluje zastąpienie tłuszczów zwierzęcych margarynami miękkimi.
Książka stanowi bardzo cenną pozycję na rynku wydawniczym zarówno jako podręcznik dla studentów, jak i bardzo ciekawa książka o charakterze popularno-naukowym.

Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×

Zapowiedź 2010-11-03

Cena 47,25 PLN
Nasza cena 35,40 PLN
Oszczędzasz 25%
Wysyłka: Niedostępna
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Paypo

Szczegóły: Współczesna margaryna

Tytuł: Współczesna margaryna
Podtytuł: Aspekty technologiczne i żywieniowe
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788320436990
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 168
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami


Recenzje: Współczesna margaryna

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:


Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Dodane do koszyka
×