4.6
Dania regionalne
Olesiejuk
4,60 zł
Cena regularna: 5,21 zł
(-12%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 4,60 zł
(0%)
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Smaczne przekąski i dania główne – mięsne, rybne, warzywne – w zestawie z tortillą i pikantnymi salsami, pyszne desery i koktajle. Mieszanka smaków teksańskich i meksykańskich w apetycznej kuchni pogranicza.
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Szczegóły
Rok wydania
2012
Oprawa
oprawa broszurowa
Ilość stron
64
Format
19x23.5 cm
ISBN
9788375127065
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788375127065
Dodałeś produkt do koszyka
Sekrety kuchni Tex-Mex. W kuchni
4,60 zł
Recenzje