Smaki polskie. Warzywne rozmaitości. Tom 1. Książka z przepisami + DVD

Książka
  • Wydawnictwo: TVP S.A.
  • Oprawa: etui kartonowe
Wysyłka: Niedostępna
Sugerowana cena detaliczna 14,90 PLN
Nasza cena: 12,75 PLN
Oszczędzasz 14%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Darmowa dostawa
Oferujemy szeroki asortyment - ponad 120 tys. produktów
Dysponujemy solidną wiedzą - działamy już 11 lat
Dbamy o wybór najcenniejszych tytułów

Opis: Smaki polskie. Warzywne rozmaitości. Tom 1. Książka z przepisami + DVD

Książka z przepisami kulinarnymi uzupełniona o DVD z wybranymi odcinkami cyklu "Smaki polskie".
Program poświęcony polskiemu dziedzictwu kulinarnemu. Promujemy starą, dobrą polską kuchnię. Chcemy ocalić od zapomnienia przepisy naszych babć. Przybliżyć ciekawostki dotyczące staropolskiego jadłospisu. Przedstawiamy potrawy regionalne takie, które nie są znane w żadnym innym regionie Europy. Pokazujemy, jak je przygotować.
1. Bigos
2. Blaszak podlaski
3. Gołąbki małe i duże
4. Karczochy
5. Kiszka ziemniaczana
6. Kotlety z grzybów
7. Tort ziemniaczany
8. Warzywa faszerowane
9. Ziemniaki drążone i faszerowane
10. Zupa i placuszki z dyni


Szczegóły: Smaki polskie. Warzywne rozmaitości. Tom 1. Książka z przepisami + DVD

Tytuł: Smaki polskie. Warzywne rozmaitości. Tom 1. Książka z przepisami + DVD
Wydawnictwo: TVP S.A.
Kod paskowy: 5902600067177
ISBN: 9788392318835
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 2
Format: 13.5x19 cm
Oprawa: etui kartonowe
Waga: 0.096 kg


Recenzje: Smaki polskie. Warzywne rozmaitości. Tom 1. Książka z przepisami + DVD

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Książka

Smaki polskie. Warzywne rozmaitości. Tom 1. Książka z przepisami + DVD

  • Wydawnictwo: TVP S.A.
  • Oprawa: etui kartonowe

Książka z przepisami kulinarnymi uzupełniona o DVD z wybranymi odcinkami cyklu "Smaki polskie".
Program poświęcony polskiemu dziedzictwu kulinarnemu. Promujemy starą, dobrą polską kuchnię. Chcemy ocalić od zapomnienia przepisy naszych babć. Przybliżyć ciekawostki dotyczące staropolskiego jadłospisu. Przedstawiamy potrawy regionalne takie, które nie są znane w żadnym innym regionie Europy. Pokazujemy, jak je przygotować.
1. Bigos
2. Blaszak podlaski
3. Gołąbki małe i duże
4. Karczochy
5. Kiszka ziemniaczana
6. Kotlety z grzybów
7. Tort ziemniaczany
8. Warzywa faszerowane
9. Ziemniaki drążone i faszerowane
10. Zupa i placuszki z dyni

Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×

Zapowiedź 2012-03-14

Cena 14,90 PLN
Nasza cena 12,75 PLN
Oszczędzasz 14%
Wysyłka: Niedostępna
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Darmowa dostawa

Szczegóły: Smaki polskie. Warzywne rozmaitości. Tom 1. Książka z przepisami + DVD

Tytuł: Smaki polskie. Warzywne rozmaitości. Tom 1. Książka z przepisami + DVD
Wydawnictwo: TVP S.A.
Kod paskowy: 5902600067177
ISBN: 9788392318835
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 2
Format: 13.5x19 cm
Oprawa: etui kartonowe
Waga: 0.096 kg


Recenzje: Smaki polskie. Warzywne rozmaitości. Tom 1. Książka z przepisami + DVD

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:


Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Dodane do koszyka
×