Podstawy przetwórstwa żywności. Podręcznik dla liceów profilowanych - profil rolniczo-spożywczy. Część 2.

Książka

Podstawy przetwórstwa żywności. Podręcznik dla liceów profilowanych - profil rolniczo-spożywczy. Część 2.

Wysyłka:
Niedostępna
Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×
Cena 12,00 PLN
Nasza cena 9,14 PLN
Oszczędzasz 23%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 12,00 PLN
Nasza cena 9,14 PLN
Oszczędzasz 23%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Podstawy przetwórstwa żywności. Podręcznik dla liceów profilowanych - profil rolniczo-spożywczy. Część 2. - Anna Zaworska

Podręcznik opracowano na podstawie programu bloku tematycznego Podstawy przetwórstwa żywności, ujętego w dokumentacji programowej MENiS dla liceum profilowanego - profil rolniczo-spożywczy (nr dopuszczenia LP-RS/MENiS/2002.04.30). Podręcznik obejmuje treści programowe modułu 2 - ”Operacje i procesy w przemyśle spożywczym”, które skupiają się na zagadnieniach dotyczących operacji i procesów dyfuzyjnych, fizykochemicznych, chemicznych i biotechnologicznych w przetwórstwie żywności. Treści podręcznika uzupełniają liczne definicje, schematy, wykresy, tabele oraz tematyka do przemyślenia i wykonania.


Szczegóły: Podstawy przetwórstwa żywności. Podręcznik dla liceów profilowanych - profil rolniczo-spożywczy. Część 2. - Anna Zaworska

Tytuł: Podstawy przetwórstwa żywności. Podręcznik dla liceów profilowanych - profil rolniczo-spożywczy. Część 2.
Podtytuł:

Autor: Anna Zaworska
Wydawnictwo: Empi2 Oficyna Ekonomiczna Wydawnictwa S.C.
ISBN: 8388933639
Rok wydania: 2003
Ilość stron: 67
Oprawa: miękka
Waga: 0.12 kg


Recenzje: Podstawy przetwórstwa żywności. Podręcznik dla liceów profilowanych - profil rolniczo-spożywczy. Część 2. - Anna Zaworska

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: