Nóż w kuchni Sekrety szefa kuchni Sekrety szefa kuchni

Książka
  • Wydawnictwo: RM
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka: Niedostępna
Sugerowana cena detaliczna 39,90 PLN
Nasza cena: 27,29 PLN
Oszczędzasz 31%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Paypo
Oferujemy szeroki asortyment - ponad 120 tys. produktów
Dysponujemy solidną wiedzą - działamy już 11 lat
Dbamy o wybór najcenniejszych tytułów

Opis: Nóż w kuchni Sekrety szefa kuchni

Jak prawidłowo wydobyć serce karczocha Czy powinno się obierać imbir Jak poradzić sobie z tuszką kurczaka i pokroić rybę na sashimi

Każdy, kto lubi gotować na co dzień w domu czy zawodowo powinien poznać tajniki posługiwania się nożem. Nie zawsze bowiem, kierując się jedynie intuicją, efektywnie używamy tego podstawowego w kuchni narzędzia.

Ten bogato ilustrowany poradnik prezentuje nowoczesne noże i inne narzędzia do krojenia i obierania. Dzięki niemu wybierzesz właściwy nóż i dowiesz się, jak o niego dbać, by służył jak najdłużej. Książka zawiera przejrzyste instrukcje różnych technik krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb, zilustrowane ponad 200 fotografiami kolejnych cięć. Znajdziesz w niej również przepisy kulinarne, dzięki którym wypróbujesz zdobyte umiejętności.

Ten poradnik każdego poprowadzi krok po kroku przez proces krojenia różnych produktów. Dzięki temu potrawy, które wyjdą spod Twojej ręki, będą nie tylko smaczne, ale i estetyczne.


Szczegóły: Nóż w kuchni Sekrety szefa kuchni

Tytuł: Nóż w kuchni Sekrety szefa kuchni
Podtytuł: Sekrety szefa kuchni
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377731802
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 128
Format: 21.2x26.9
Oprawa: Twarda
Waga: 0.81 kg
Redakcja: Dobrowolska-Kierył Marta


Recenzje: Nóż w kuchni Sekrety szefa kuchni

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Książka

Nóż w kuchni Sekrety szefa kuchni
Sekrety szefa kuchni

  • Wydawnictwo: RM
  • Oprawa: Twarda

Jak prawidłowo wydobyć serce karczocha Czy powinno się obierać imbir Jak poradzić sobie z tuszką kurczaka i pokroić rybę na sashimi Każdy, kto lubi gotować na co dzień w domu czy zawodowo powinien poznać tajniki posługiwania się nożem. Nie zawsze bowiem, kierując się jedynie intuicją, efektywnie używamy tego podstawowego w kuchni narzędzia. Ten bogato ilustrowany poradnik prezentuje nowoczesne noże i inne narzędzia do krojenia i obierania. Dzięki niemu wybierzesz właściwy nóż i dowiesz się, jak o niego dbać, by służył jak najdłużej. Książka zawiera przejrzyste instrukcje różnych technik krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb, zilustrowane ponad 200 fotografiami kolejnych cięć. Znajdziesz w niej również przepisy kulinarne, dzięki którym wypróbujesz zdobyte umiejętności. Ten poradnik każdego poprowadzi krok po kroku przez proces krojenia różnych produktów. Dzięki temu potrawy, które wyjdą spod Twojej ręki, będą nie tylko smaczne, ale i estetyczne.

Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×

Zapowiedź 2013-12-06

Cena 39,90 PLN
Nasza cena 27,29 PLN
Oszczędzasz 31%
Wysyłka: Niedostępna
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Paypo

Szczegóły: Nóż w kuchni Sekrety szefa kuchni

Tytuł: Nóż w kuchni Sekrety szefa kuchni
Podtytuł: Sekrety szefa kuchni
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377731802
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 128
Format: 21.2x26.9
Oprawa: Twarda
Waga: 0.81 kg
Redakcja: Dobrowolska-Kierył Marta


Recenzje: Nóż w kuchni Sekrety szefa kuchni

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Dodane do koszyka
×