Encyklopedia Gotowania 05/2014. Najlepsze przepisy na naleśniki i omlety

Książka
Wysyłka: Niedostępna
Sugerowana cena detaliczna 11,99 PLN
Nasza cena: 7,64 PLN
Oszczędzasz 36%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Darmowa dostawa
Oferujemy szeroki asortyment - ponad 120 tys. produktów
Dysponujemy solidną wiedzą - działamy już 11 lat
Dbamy o wybór najcenniejszych tytułów

Opis: Encyklopedia Gotowania 05/2014.

Naleśniki delikatne, cienkie, a może z owocami A jeśli omlet to puszysty, miękki i grubiutki. Lubimy naleśniki i omlety, czasem naleśniki przerabiamy na krokiety, czasem jemy na słodko, a innym razem z nadzieniem wytrawnym lub pikantnym. Zawsze jednak smakują pysznie. Naleśniki i omlety dają wiele możliwości smakowych. W tej książce mamy 160 propozycji na dania, w których podstawą są naleśniki i omlety. Znajdą tu Państwo przepisy na najróżniejsze ciasta naleśnikowe, a także niepowtarzalne farsze. Nie poprzestaliśmy na szpinaku i serze. Proponujemy naleśniki z kapustą, wątróbką czy kaszą gryczaną. Wiele z nich można również wykorzystać do przygotowania pierogów. Podobnie rzecz się ma z omletami. Podpowiadamy, jak je przygotować i co do nich dodać.


Szczegóły: Encyklopedia Gotowania 05/2014.

Tytuł: Encyklopedia Gotowania 05/2014.
Podtytuł: Najlepsze przepisy na naleśniki i omlety
Wydawnictwo: Prószyński Media
Seria: ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
ISBN: 9788379610051
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 176
Format: 14.2x20.2cm
Oprawa: Miękka


Recenzje: Encyklopedia Gotowania 05/2014.

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Książka

Encyklopedia Gotowania 05/2014.
Najlepsze przepisy na naleśniki i omlety

Naleśniki delikatne, cienkie, a może z owocami A jeśli omlet to puszysty, miękki i grubiutki. Lubimy naleśniki i omlety, czasem naleśniki przerabiamy na krokiety, czasem jemy na słodko, a innym razem z nadzieniem wytrawnym lub pikantnym. Zawsze jednak smakują pysznie. Naleśniki i omlety dają wiele możliwości smakowych. W tej książce mamy 160 propozycji na dania, w których podstawą są naleśniki i omlety. Znajdą tu Państwo przepisy na najróżniejsze ciasta naleśnikowe, a także niepowtarzalne farsze. Nie poprzestaliśmy na szpinaku i serze. Proponujemy naleśniki z kapustą, wątróbką czy kaszą gryczaną. Wiele z nich można również wykorzystać do przygotowania pierogów. Podobnie rzecz się ma z omletami. Podpowiadamy, jak je przygotować i co do nich dodać.

Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×

Zapowiedź 2014-10-15

Cena 11,99 PLN
Nasza cena 7,64 PLN
Oszczędzasz 36%
Wysyłka: Niedostępna
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Darmowa dostawa

Szczegóły: Encyklopedia Gotowania 05/2014.

Tytuł: Encyklopedia Gotowania 05/2014.
Podtytuł: Najlepsze przepisy na naleśniki i omlety
Wydawnictwo: Prószyński Media
Seria: ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
ISBN: 9788379610051
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 176
Format: 14.2x20.2cm
Oprawa: Miękka


Recenzje: Encyklopedia Gotowania 05/2014.

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Dodane do koszyka
×