Zioła lecznicze w kuchni polskiej Pokaż się z dobrej kuchni

Książka
  • Wydawnictwo: Dragon
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka: Niedostępna
Sugerowana cena detaliczna 4,49 PLN
Nasza cena: 2,94 PLN
Oszczędzasz 34%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Paypo
Oferujemy szeroki asortyment - ponad 120 tys. produktów
Dysponujemy solidną wiedzą - działamy już 11 lat
Dbamy o wybór najcenniejszych tytułów

Opis: Zioła lecznicze w kuchni polskiej - Czarkowska Iwona

Zioła stanowią ważny składnik kuchni, mimo iż nie mają żadnej wartości odżywczej. Podnoszą walory smakowe przyrządzanych potraw, a użyte jako dekoracja wpływają zbawiennie na estetykę przy podawaniu. Wiele z nich sprawia, że jedzenie jest lekkostrawne, inne oddziałują pozytywnie na psychikę. Zioła można również dodawać, aby obniżać w diecie zawartość cukru i soli, o ile organizm tego potrzebuje. Cynamon, goździki, imbir lub ziele angielskie wyeksponują naturalną słodycz deserów i dań z owocami, które nie będą dzięki temu wymagały dodatkowego słodzenia. Natomiast sól stanie się mniej potrzebna, jeśli doda się pieprz lub curry. Najlepsze efekty smakowe daje połączenie kilku ziół w jednej potrawie. Aby przygotować je samodzielnie, trzeba wiedzieć oczywiście, co mieszać i w jakich proporcjach. Można jednak skorzystać z gotowych mieszanek leczniczych ziół przyprawowych, takich jak: zioła prowansalskie, fi nes herbes, melange classique czy shichimi togarashi.


Szczegóły: Zioła lecznicze w kuchni polskiej - Czarkowska Iwona

Tytuł: Zioła lecznicze w kuchni polskiej
Podtytuł: Pokaż się z dobrej kuchni
Autor: Czarkowska Iwona
Wydawnictwo: Dragon
ISBN: 9788378870388
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 32
Format: 13.5x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.075 kg


Recenzje: Zioła lecznicze w kuchni polskiej - Czarkowska Iwona

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Książka

Zioła lecznicze w kuchni polskiej
Pokaż się z dobrej kuchni

  • Wydawnictwo: Dragon
  • Oprawa: Miękka

Zioła stanowią ważny składnik kuchni, mimo iż nie mają żadnej wartości odżywczej. Podnoszą walory smakowe przyrządzanych potraw, a użyte jako dekoracja wpływają zbawiennie na estetykę przy podawaniu. Wiele z nich sprawia, że jedzenie jest lekkostrawne, inne oddziałują pozytywnie na psychikę. Zioła można również dodawać, aby obniżać w diecie zawartość cukru i soli, o ile organizm tego potrzebuje. Cynamon, goździki, imbir lub ziele angielskie wyeksponują naturalną słodycz deserów i dań z owocami, które nie będą dzięki temu wymagały dodatkowego słodzenia. Natomiast sól stanie się mniej potrzebna, jeśli doda się pieprz lub curry. Najlepsze efekty smakowe daje połączenie kilku ziół w jednej potrawie. Aby przygotować je samodzielnie, trzeba wiedzieć oczywiście, co mieszać i w jakich proporcjach. Można jednak skorzystać z gotowych mieszanek leczniczych ziół przyprawowych, takich jak: zioła prowansalskie, fi nes herbes, melange classique czy shichimi togarashi.

Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×

Zapowiedź 2015-01-15

Cena 4,49 PLN
Nasza cena 2,94 PLN
Oszczędzasz 34%
Wysyłka: Niedostępna
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Paypo

Szczegóły: Zioła lecznicze w kuchni polskiej - Czarkowska Iwona

Tytuł: Zioła lecznicze w kuchni polskiej
Podtytuł: Pokaż się z dobrej kuchni
Autor: Czarkowska Iwona
Wydawnictwo: Dragon
ISBN: 9788378870388
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 32
Format: 13.5x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.075 kg


Recenzje: Zioła lecznicze w kuchni polskiej - Czarkowska Iwona

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Dodane do koszyka
×