Domowy wyrób nabiału Sery, twarogi, jogurty

Książka
  • Wydawnictwo: RM
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka: Niedostępna
Sugerowana cena detaliczna 29,90 PLN
Nasza cena: 19,94 PLN
Oszczędzasz 33%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Oferujemy szeroki asortyment - ponad 120 tys. produktów
Dysponujemy solidną wiedzą - działamy już 11 lat
Dbamy o wybór najcenniejszych tytułów

Opis: Domowy wyrób nabiału - Farrell-Kingsley Kathy

Domowe miękkie, niedojrzewające sery, np. mozzarella, kozi, śmietankowy, świeża maślanka, kefir, jogurt, creme fraîche, masło mają niepowtarzalny smak, któremu nie dorównują gotowe produkty. Ich samodzielne robienie może być niezwykłym hobby, ale przede wszystkim daje pewność, że odżywiamy się zdrowo.
Do wytwarzania wybornego domowego nabiału nie potrzeba profesjonalnie wyposażonej kuchni. Co więcej, większość miękkich serów i innych wyrobów mleczarskich powstaje w ciągu kilku godzin, z produktów, które zazwyczaj mamy pod ręką. Dzięki przejrzystym, prostym instrukcjom zawartym w książce sami przetworzymy świeże mleko i śmietanę w produkty zawierające żywe kultury bakterii.
W książce podano także przepisy na potrawy z nabiałem w roli głównej przekąski, dania główne, przystawki i desery. Krokietami z serem lub ciastem czekoladowym z kwaśną śmietaną mile zaskoczysz niejednego łasucha.


Szczegóły: Domowy wyrób nabiału - Farrell-Kingsley Kathy

Tytuł: Domowy wyrób nabiału
Podtytuł: Sery, twarogi, jogurty
Autor: Farrell-Kingsley Kathy
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377733653
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 212
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.394 kg


Recenzje: Domowy wyrób nabiału - Farrell-Kingsley Kathy

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Książka

Domowy wyrób nabiału
Sery, twarogi, jogurty

  • Wydawnictwo: RM
  • Oprawa: Miękka

Domowe miękkie, niedojrzewające sery, np. mozzarella, kozi, śmietankowy, świeża maślanka, kefir, jogurt, creme fraîche, masło mają niepowtarzalny smak, któremu nie dorównują gotowe produkty. Ich samodzielne robienie może być niezwykłym hobby, ale przede wszystkim daje pewność, że odżywiamy się zdrowo. Do wytwarzania wybornego domowego nabiału nie potrzeba profesjonalnie wyposażonej kuchni. Co więcej, większość miękkich serów i innych wyrobów mleczarskich powstaje w ciągu kilku godzin, z produktów, które zazwyczaj mamy pod ręką. Dzięki przejrzystym, prostym instrukcjom zawartym w książce sami przetworzymy świeże mleko i śmietanę w produkty zawierające żywe kultury bakterii. W książce podano także przepisy na potrawy z nabiałem w roli głównej przekąski, dania główne, przystawki i desery. Krokietami z serem lub ciastem czekoladowym z kwaśną śmietaną mile zaskoczysz niejednego łasucha.

Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×
Cena 29,90 PLN
Nasza cena 19,94 PLN
Oszczędzasz 33%
Wysyłka: Niedostępna
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Szczegóły: Domowy wyrób nabiału - Farrell-Kingsley Kathy

Tytuł: Domowy wyrób nabiału
Podtytuł: Sery, twarogi, jogurty
Autor: Farrell-Kingsley Kathy
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377733653
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 212
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.394 kg


Recenzje: Domowy wyrób nabiału - Farrell-Kingsley Kathy

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×