61.39
Przedmioty zawodowe w technikum - podręczniki
WSiP
-7%
Podręcznik
Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 (TG.16). Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
61,39 zł
Cena regularna: 65,80 zł
(-7%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 57,86 zł
(+6%)
Wysyłka: 1-2 dni robocze
+ czas dostawy
+ czas dostawy
Zapłać za 30 dni
Opis
Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.15 (obecnie TG.16) (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).
Ćwiczenia dotyczą zagadnień takich jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie, promowanie i koszty usług gastronomicznych, wyposażenie potrzebne do obsługi gości, przygotowanie sali, przygotowanie pracowników do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych – przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych oraz bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym. Książkę uatrakcyjnia bogata szata graficzna.
Ćwiczenia dotyczą zagadnień takich jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie, promowanie i koszty usług gastronomicznych, wyposażenie potrzebne do obsługi gości, przygotowanie sali, przygotowanie pracowników do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych – przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych oraz bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym. Książkę uatrakcyjnia bogata szata graficzna.
Szczegóły
Tytuł
Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 (TG.16). Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Autor
Wydawnictwo
Rok wydania
2015
Oprawa
Miękka
Ilość stron
408
Format
20.5 x 28.5 cm
Języki
polski
ISBN
9788302150418
Rodzaj
Ćwiczenia
Stan
Nowy
EAN
9788302150418
Dodałeś produkt do koszyka
Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 (TG.16). Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
61,39 zł
Recenzje