Hummus za'atar i granaty. Kulinarna podróż po Libanie
Książka
Wysyłka: Niedostępna
Sugerowana cena detaliczna 69,98 PLN
Nasza cena: 47,25 PLN
Oszczędzasz 32%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Darmowa dostawa
Oferujemy szeroki asortyment - ponad 120 tys. produktów
Dysponujemy solidną wiedzą - działamy już 11 lat
Dbamy o wybór najcenniejszych tytułów
Opis: Hummus za'atar i granaty. - Khanafer Samar

Kuchnia arabska zyskuje w Polsce coraz większą popularność. Niech o tym świadczą choćby otwierane co i rusz hummus bary. Samar Khanafer zabiera nas w kulinarną podróż po Libanie. Tamtejsza kuchnia jest niezwykle różnorodna - zarówno pod względem smaku, jak i kolorystyki. Potrawy są niezwykle łatwe do przygotowania, a przy tym bardzo zdrowe. Bogata, aromatyczna, zdrowa i smaczna - to właśnie kuchnia libańska.

W książce znalazło się ponad 100 przepisów na dania charakterystyczne dla regionu. Fotografie do książki przygotował znakomity duet Zielińskich. Autorka: pół-Polka, pół-Libanka. Uczestniczka trzeciej polskiej edycji programu MasterChef, której umiejętności docenili między innymi Gordon Ramsay i Michel Roux. Z pasji projektantka grafiki, która po godzinach od zawsze relaksuje się w kuchni. Prowadzi cykliczne warsztaty z kuchni arabskiej oraz blog o tematyce okołokulinarnej: www. blogsamar. com; o kuchni pisze dla portalu NaTemat, publikuje w magazynach KUKBOOK, Kuchnia oraz Smak. Częsty gość programów telewizyjnych.


Szczegóły: Hummus za'atar i granaty. - Khanafer Samar

Tytuł: Hummus za'atar i granaty.
Podtytuł: Kulinarna podróż po Libanie
Autor: Khanafer Samar
Wydawnictwo: Buchmann
ISBN: 9788328025974
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 320
Format: 21.5x27.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.43 kg


Recenzje: Hummus za'atar i granaty. - Khanafer Samar
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Książka

Hummus za'atar i granaty.
Kulinarna podróż po Libanie

Kuchnia arabska zyskuje w Polsce coraz większą popularność. Niech o tym świadczą choćby otwierane co i rusz hummus bary. Samar Khanafer zabiera nas w kulinarną podróż po Libanie. Tamtejsza kuchnia jest niezwykle różnorodna - zarówno pod względem smaku, jak i kolorystyki. Potrawy są niezwykle łatwe do przygotowania, a przy tym bardzo zdrowe. Bogata, aromatyczna, zdrowa i smaczna - to właśnie kuchnia libańska.
W książce znalazło się ponad 100 przepisów na dania charakterystyczne dla regionu. Fotografie do książki przygotował znakomity duet Zielińskich. Autorka: pół-Polka, pół-Libanka. Uczestniczka trzeciej polskiej edycji programu MasterChef, której umiejętności docenili między innymi Gordon Ramsay i Michel Roux. Z pasji projektantka grafiki, która po godzinach od zawsze relaksuje się w kuchni. Prowadzi cykliczne warsztaty z kuchni arabskiej oraz blog o tematyce okołokulinarnej: www. blogsamar. com; o kuchni pisze dla portalu NaTemat, publikuje w magazynach KUKBOOK, Kuchnia oraz Smak. Częsty gość programów telewizyjnych.

Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×
Cena 69,98 PLN
Nasza cena 47,25 PLN
Oszczędzasz 32%
Wysyłka: Niedostępna
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Darmowa dostawa

Szczegóły: Hummus za'atar i granaty. - Khanafer Samar

Tytuł: Hummus za'atar i granaty.
Podtytuł: Kulinarna podróż po Libanie
Autor: Khanafer Samar
Wydawnictwo: Buchmann
ISBN: 9788328025974
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 320
Format: 21.5x27.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.43 kg


Recenzje: Hummus za'atar i granaty. - Khanafer Samar

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×



Podobne do: Hummus za'atar i granaty. - Khanafer Samar


Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Dodane do koszyka
×