Noi Albinoi (Filmowe strony świata) (booklet DVD)

Książka

Noi Albinoi (Filmowe strony świata) (booklet DVD)

  • Wydawnictwo: Best Film
  • Rok wydania: 2012
  • ISBN: 9788362086436
Wysyłka:
Niedostępna
Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×
Cena 5,40 PLN
Nasza cena 4,73 PLN
Oszczędzasz 12%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 5,40 PLN
Nasza cena 4,73 PLN
Oszczędzasz 12%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Noi Albinoi (Filmowe strony świata) (booklet DVD)

Wydane w wersji z książeczką zawierającą informacje o filmie.

Filmowe strony świata to prawdziwe perełki światowej kinematografii. nagradzane wieloma prestiżowymi nagrodami. Reżyserzy o niebanalnym spojrzeniu na świat, tematyka, której nie znajdziesz w komercyjnym kinie i klimat miejsc, który uwodzi widza. To cykl wybitnych filmów z różnych zakątków ziemi – od bliskich nam Wielkiej Brytanii, Francji , przez egzotyczne RPA i Chiny, aż po tajemniczą Islandię.

Kameralne i z szerokiej perspektywy – tutaj to także miejsce opowiada historię, i jest jej kluczowym składnikiem.

Elegancki i kulturalny Wiedeń potrafi być duszny, klaustrofobiczny, surowy i brutalny, a fascynujące fiordy Islandii okazują się być śnieżnobiałym więzieniem. Podróż przez bezkresy Stanów Zjednoczonych jest podróżą do przeszłości, spacerem przez życie, a orientalne Chiny lat 20-tych nawet jeśli ograniczają się do małego wycinka rzeczywistości zaskakują swą tajemniczością i odmiennością.

Kolekcjonerską serię DVD w charakterystycznej szacie graficznej uzupełniają specjalne dodatki w postaci niedostępnych dotychczas materiałów filmowych i publikacji.


Szczegóły: Noi Albinoi (Filmowe strony świata) (booklet DVD)

Tytuł: Noi Albinoi (Filmowe strony świata) (booklet DVD)
Wydawnictwo: Best Film
ISBN: 9788362086436
Rok wydania: 2012
Waga: 0.158 kg


Recenzje: Noi Albinoi (Filmowe strony świata) (booklet DVD)

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: