Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności

,

Książka

Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności

,

  • Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
  • Rok wydania: 2015
  • ISBN: 9788301182090
  • Ilość stron: 418
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1-2 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena 79,00 PLN
Nasza cena 70,36 PLN
Oszczędzasz 10%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 79,00 PLN
Nasza cena 70,36 PLN
Oszczędzasz 10%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności - Ludwicki Marek, Ludwicki Michał

W pierwszej części omówiono zagadnienia związane z pomiarami parametrów procesów technologicznych w produkcji żywności. W drugiej części zostały opisane statyczne i dynamiczne właściwości obiektów regulacji automatycznej, właściwości regulatorów i urządzeń wykonawczych, rodzaje analogowych, dyskretnych i mikroprocesorowych układów regulacyjnych oraz sposoby regulacji podstawowych parametrów procesów technologicznych.


Szczegóły: Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności - Ludwicki Marek, Ludwicki Michał

Tytuł: Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
Autor: Ludwicki Marek, Ludwicki Michał
Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN: 9788301182090
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 418
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.67 kg


Recenzje: Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności - Ludwicki Marek, Ludwicki Michał

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×