loading
Status zamówienia
61 651 44 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
45.29 Przedmioty zawodowe w technikum - podręczniki WSiP
-5%
Podręcznik

Organizacja produkcji gastronomicznej. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne

Wydawnictwo: WSiP
Oprawa: Miękka
45,29 zł
47,90 zł
Cena regularna: 47,90 zł (-5%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 43,73 zł (+4%)
Wysyłka: 2-3 dni robocze
+ czas dostawy
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni

Opis

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej).

Autorki wyczerpująco omówiły tematy dotyczące planowania produkcji, organizacji oraz kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen oferty gastronomicznej. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pomoże uczniowi szybko i efektywnie przyswoić wiedzę. Pytania kontrolne pozwolą zaś sprawdzić jej poziom.

Szczegóły

Tytuł
Organizacja produkcji gastronomicznej. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Wydawnictwo
Rok wydania
2015
Oprawa
Miękka
Ilość stron
216
Format
17 x 24 cm
Języki
polski
ISBN
9788302150388
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302150388

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
45,29 zł
47,90 zł
Cena regularna: 47,90 zł (-5%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 43,73 zł (+4%)
Wysyłka: 2-3 dni robocze
+ czas dostawy
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni
Dodałeś produkt do koszyka
Organizacja produkcji gastronomicznej. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne - Górska-Warsewicz Hanna, Bilska Beata, Sawicka Beata, Tul-Kryszczuk Agnieszka
Organizacja produkcji gastronomicznej. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Górska-Warsewicz Hanna, Bilska Beata, Sawicka Beata, Tul-Kryszczuk Agnieszka
45,29 zł
47,90 zł
Przejdź do koszyka
45,29 zł
Darmowa dostawa od 199 zł Darmowa dostawa od 199 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
O firmie
Dane firmowe
Księgarnia czytam.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO