Łosoś i pstrąg.Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów (Uszkodzona okładka)

OUTLET
  • Wydawnictwo: Rea
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka: Niedostępna
Sugerowana cena detaliczna 9,90 PLN
Nasza cena: 5,92 PLN
Oszczędzasz 40%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Darmowa dostawa
Oferujemy szeroki asortyment - ponad 120 tys. produktów
Dysponujemy solidną wiedzą - działamy już 11 lat
Dbamy o wybór najcenniejszych tytułów

Opis: Łosoś i pstrąg.Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów (Uszkodzona okładka) - praca zbiorowa

Outlet: uszkodzenie okładki bez wpływu na treść

Tu znajdziesz przepisy na różne sposoby przygotowania dań z pstrąga i łososia oraz jego odmian: semgi, nerki, gorbuszy czy kety. Nigdy się nie znudzi ryba wędzona, smażona, pieczona, w sałatce, w paście, faszerowana...

Tak przygotowane dania z ryb zapewnią Ci wiele przyjemności przy jedzeniu i uznanie Twoich gości.


Szczegóły: Łosoś i pstrąg.Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów (Uszkodzona okładka) - praca zbiorowa

Tytuł: Łosoś i pstrąg.Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów (Uszkodzona okładka)
Autor: praca zbiorowa
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442519
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 56
Format: 18.6x24.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.18 kg


Recenzje: Łosoś i pstrąg.Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów (Uszkodzona okładka) - praca zbiorowa

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

OUTLET

Łosoś i pstrąg.Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów (Uszkodzona okładka)

  • Wydawnictwo: Rea
  • Oprawa: Miękka

Outlet: uszkodzenie okładki bez wpływu na treść
Tu znajdziesz przepisy na różne sposoby przygotowania dań z pstrąga i łososia oraz jego odmian: semgi, nerki, gorbuszy czy kety. Nigdy się nie znudzi ryba wędzona, smażona, pieczona, w sałatce, w paście, faszerowana...
Tak przygotowane dania z ryb zapewnią Ci wiele przyjemności przy jedzeniu i uznanie Twoich gości.

Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×
Cena 9,90 PLN
Nasza cena 5,92 PLN
Oszczędzasz 40%
Wysyłka: Niedostępna
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Darmowa dostawa

Szczegóły: Łosoś i pstrąg.Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów (Uszkodzona okładka) - praca zbiorowa

Tytuł: Łosoś i pstrąg.Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów (Uszkodzona okładka)
Autor: praca zbiorowa
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442519
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 56
Format: 18.6x24.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.18 kg


Recenzje: Łosoś i pstrąg.Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów (Uszkodzona okładka) - praca zbiorowa

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Dodane do koszyka
×