A Guide to Modern Cookery - Part I

Książka
Wysyłka: Niedostępna
Sugerowana cena detaliczna 202,19 PLN
Nasza cena: 197,64 PLN
Oszczędzasz 2%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Darmowa dostawa
Oferujemy szeroki asortyment - ponad 120 tys. produktów
Dysponujemy solidną wiedzą - działamy już 11 lat
Dbamy o wybór najcenniejszych tytułów

Opis: A Guide to Modern Cookery - Part I - Escoffier G. A.

This vintage book contains a guide to cookery, written with the aim of updating traditional methods of cooking in the light of contemporary culinary developments. Clear, concise, and full of detailed recipes, this text will be of considerable utility to the discerning cook, and shall also be of value to those with an interest in the history and development of cookery. A great addition to any culinary library, this text is not to be missed by discerning collectors of antiquarian literature of this ilk. The chapters of this book include: 'The Leading Warm Sauces', 'The Small Compound Sauces', 'Cold Sauces and Compound Butters', 'Savoury Jellies or Aspics', 'The Court-Bouillons and the Marinades', 'Elementary Preparations', 'The Various Garnishes for Soups', 'Garnishing Preparations for Relevs and Entres', et cetera. This volume is being republished now with a specially commissioned new biography of the author.


Szczegóły: A Guide to Modern Cookery - Part I - Escoffier G. A.

Tytuł: A Guide to Modern Cookery - Part I
Autor: Escoffier G. A.
ISBN: 9781443758673
Języki: angielski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 686
Format: 14.0x21.6cm


Recenzje: A Guide to Modern Cookery - Part I - Escoffier G. A.

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Inne pozycje tego autora: Escoffier G. A. (1)

Książka

A Guide to Modern Cookery - Part I

This vintage book contains a guide to cookery, written with the aim of updating traditional methods of cooking in the light of contemporary culinary developments. Clear, concise, and full of detailed recipes, this text will be of considerable utility to the discerning cook, and shall also be of value to those with an interest in the history and development of cookery. A great addition to any culinary library, this text is not to be missed by discerning collectors of antiquarian literature of this ilk. The chapters of this book include: 'The Leading Warm Sauces', 'The Small Compound Sauces', 'Cold Sauces and Compound Butters', 'Savoury Jellies or Aspics', 'The Court-Bouillons and the Marinades', 'Elementary Preparations', 'The Various Garnishes for Soups', 'Garnishing Preparations for Relevs and Entres', et cetera. This volume is being republished now with a specially commissioned new biography of the author.

Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×
Cena 202,19 PLN
Nasza cena 197,64 PLN
Oszczędzasz 2%
Wysyłka: Niedostępna
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Darmowa dostawa

Szczegóły: A Guide to Modern Cookery - Part I - Escoffier G. A.

Tytuł: A Guide to Modern Cookery - Part I
Autor: Escoffier G. A.
ISBN: 9781443758673
Języki: angielski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 686
Format: 14.0x21.6cm


Recenzje: A Guide to Modern Cookery - Part I - Escoffier G. A.

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Escoffier G. A. (1)


Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Dodane do koszyka
×