43.61
Książki
Pascal
43,61 zł
Cena regularna: 64,90 zł
(-33%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 43,61 zł
(0%)
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
- Cytryny kiszone w wędzonej soli?
- Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem?
- Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie?
- Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem?
- Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika!
Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji – bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku – naturalnie, zdrowo i smacznie.
- Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem?
- Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie?
- Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem?
- Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika!
Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji – bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku – naturalnie, zdrowo i smacznie.
Szczegóły
Rok wydania
2016
Oprawa
twarda
Ilość stron
240
Format
20.7x26.4x1.9 cm
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788376428390
Dodałeś produkt do koszyka
Kiszonki i fermentacje
43,61 zł
Recenzje