loading
Status zamówienia
61 651 44 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
34.21 Książki Vivante
-31%

Dzika fermentacja
Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło

Wydawnictwo: Vivante
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
34,21 zł
49,90 zł
Cena regularna: 49,90 zł (-31%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 34,21 zł (0%)
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni

Opis

Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia! Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor The New York Times powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i rozszerzoną wiedzą z na temat tajników fermentacji na całym świecie. Od czasu premiery pierwszej książki, Katz inspiruje ludzi do zamiany ich kuchni w laboratoria, gdzie mogą wyrabiać prawdziwe cuda: kiszone warzywa, fermentowane sery i jogurty, chleby na zakwasie i wiele innych. Ta książka wprowadzi cię w zupełnie nowy świat smaków i korzyści zdrowotnych z fermentowanych produktów spożywczych. Znajdziesz w niej przepisy m.in. na kwas truskawkowy, koreańskie kimchi, czy afrykańskie piwo z sorgo. Tradycyjne receptury są dostosowane do najnowszych trendów. Zainspirowały one szefów kuchni czterogwiazdkowych restauracji i kucharzy amatorów. Sięgnij po tę książkę i rozpocznij osobistą rewolucję w twojej własnej kuchni! ___ Ten facet jest prawdziwą gwiazdą rocka na scenie kulinarnej. The New York Times Sandor Katz to prawdziwy król fermentacji. Sally Fallon Morrell, prezes The Weston A. Price Foundation

Szczegóły

Tytuł
Dzika fermentacja
Podtytuł
Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2017
Oprawa
Miękka ze skrzydełkami
Ilość stron
328
Format
16.4x24.0
Języki
polski
ISBN
9788365601582
Tłumacze
Kotarski Bartłomej
Tytuł oryginału
Wild fermentation
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788365601582

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
34,21 zł
49,90 zł
Cena regularna: 49,90 zł (-31%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 34,21 zł (0%)
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni
Dodałeś produkt do koszyka
Dzika fermentacja - Katz Sandor Ellix
Dzika fermentacja
Katz Sandor Ellix
34,21 zł
49,90 zł
Przejdź do koszyka
34,21 zł
Darmowa dostawa od 199 zł Darmowa dostawa od 199 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
O firmie
Dane firmowe
Księgarnia czytam.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań czytam@czytam.pl
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO