Ciasta i desery dla diabetyków

Książka
  • Wydawnictwo: RM
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka: 1-2 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena detaliczna 29,99 PLN
Nasza cena: 16,65 PLN
Oszczędzasz 44%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Oferujemy szeroki asortyment - ponad 120 tys. produktów
Dysponujemy solidną wiedzą - działamy już 11 lat
Dbamy o wybór najcenniejszych tytułów

Opis: Ciasta i desery dla diabetyków - Lewandowska Agata

Bycie diabetykiem nie oznacza, że musisz całkowicie zrezygnować z deserów. Odrobina słodkiej przyjemności nie zaszkodzi ? pod warunkiem, że wiesz, jak przygotować deser o niskim indeksie glikemicznym, odpowiedniej ilości wymienników węglowodanowych i niezbyt kaloryczny. W to kulinarne szkolenie zabiera Cię doświadczona dietetyczka.
W książce znajdziesz:
- 120 przepisów na desery na ciepło i zimno, ciasta i ciasteczka, lody, koktajle, musy i placki,
- wyliczoną kaloryczność każdej potrawy, a także ilość wymienników węglowodanowych, białkowo-tłuszczowych, błonnika i kwasów tłuszczowych,
- praktyczne wskazówki, czym zastąpić cukier,
- porady kulinarne dotyczące żywienia diabetyków,
- tabele miar i wag najpopularniejszych produktów.

Agata Lewandowska ? dietetyk, absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego oraz SGGW. Interesuje się sportem, zdrowym stylem życia i wpływem codziennej diety na zdrowie. Autorka książki Polska kuchnia bezglutenowa. Od kilku lat pracuje w warszawskiej Poradni Dietetycznej Dietosfera.


Szczegóły: Ciasta i desery dla diabetyków - Lewandowska Agata

Tytuł: Ciasta i desery dla diabetyków
Autor: Lewandowska Agata
Wydawnictwo: RM
Kod paskowy: 9788377736517
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 192
Format: 16.4x23.2
Oprawa: Miękka
Waga: 0.356 kg


Recenzje: Ciasta i desery dla diabetyków - Lewandowska Agata

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Książka

Ciasta i desery dla diabetyków

  • Wydawnictwo: RM
  • Oprawa: Miękka

Bycie diabetykiem nie oznacza, że musisz całkowicie zrezygnować z deserów. Odrobina słodkiej przyjemności nie zaszkodzi ? pod warunkiem, że wiesz, jak przygotować deser o niskim indeksie glikemicznym, odpowiedniej ilości wymienników węglowodanowych i niezbyt kaloryczny. W to kulinarne szkolenie zabiera Cię doświadczona dietetyczka. W książce znajdziesz: - 120 przepisów na desery na ciepło i zimno, ciasta i ciasteczka, lody, koktajle, musy i placki, - wyliczoną kaloryczność każdej potrawy, a także ilość wymienników węglowodanowych, białkowo-tłuszczowych, błonnika i kwasów tłuszczowych, - praktyczne wskazówki, czym zastąpić cukier, - porady kulinarne dotyczące żywienia diabetyków, - tabele miar i wag najpopularniejszych produktów. Agata Lewandowska ? dietetyk, absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego oraz SGGW. Interesuje się sportem, zdrowym stylem życia i wpływem codziennej diety na zdrowie. Autorka książki Polska kuchnia bezglutenowa. Od kilku lat pracuje w warszawskiej Poradni Dietetycznej Dietosfera.

Cena 29,99 PLN
Nasza cena 16,65 PLN
Oszczędzasz 44%
Wysyłka: 1-2 dni robocze + czas dostawy
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Szczegóły: Ciasta i desery dla diabetyków - Lewandowska Agata

Tytuł: Ciasta i desery dla diabetyków
Autor: Lewandowska Agata
Wydawnictwo: RM
Kod paskowy: 9788377736517
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 192
Format: 16.4x23.2
Oprawa: Miękka
Waga: 0.356 kg


Recenzje: Ciasta i desery dla diabetyków - Lewandowska Agata

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Dodane do koszyka
×