Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne (Uszkodzona okładka)
OUTLET
  • Producent: WSiP
  • Oprawa: miękka
Wysyłka: Niedostępna
Sugerowana cena detaliczna 38,10 PLN
Nasza cena: 29,11 PLN
Oszczędzasz 23%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Oferujemy szeroki asortyment - ponad 120 tys. produktów
Dysponujemy solidną wiedzą - działamy już 11 lat
Dbamy o wybór najcenniejszych tytułów
Opis: Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne (Uszkodzona okładka) - Kmiołek Anna

Outlet: uszkodzenie okładki bez wpływu na treść



Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów).



Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych oraz posiłków codziennych i okolicznościowych. Liczne ilustracje ułatwiają zapamiętanie ważniejszych treści.


Szczegóły: Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne (Uszkodzona okładka) - Kmiołek Anna

Tytuł: Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne (Uszkodzona okładka)
Autor: Kmiołek Anna
Producent: WSiP
ISBN: 9788302135897
Kategoria: Podręczniki
Technikum
Szkoła branżowa I stopnia

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2013
Ilość stron: 184
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.29 kg


Recenzje: Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne (Uszkodzona okładka) - Kmiołek Anna
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Inne pozycje tego autora: Kmiołek Anna (10)

OUTLET

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne (Uszkodzona okładka)

  • Producent: WSiP
  • Oprawa: miękka

Outlet: uszkodzenie okładki bez wpływu na treść

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów).

Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych oraz posiłków codziennych i okolicznościowych. Liczne ilustracje ułatwiają zapamiętanie ważniejszych treści.

Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×
Cena 38,10 PLN
Nasza cena 29,11 PLN
Oszczędzasz 23%
Wysyłka: Niedostępna
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Szczegóły: Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne (Uszkodzona okładka) - Kmiołek Anna

Tytuł: Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne (Uszkodzona okładka)
Autor: Kmiołek Anna
Producent: WSiP
ISBN: 9788302135897
Kategoria: Podręczniki
Technikum
Szkoła branżowa I stopnia

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2013
Ilość stron: 184
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.29 kg


Recenzje: Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne (Uszkodzona okładka) - Kmiołek Anna

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Kmiołek Anna (10)


Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Dodane do koszyka
×