58.17
Podręczniki
WSiP
58,17 zł
Cena regularna: 60,70 zł
(-4%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 55,33 zł
(+5%)
Wysyłka: 1-3 dni robocze
+ czas dostawy
+ czas dostawy
Zapłać za 30 dni
Opis
Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia. Zadania są zebrane w czterech rozdziałach. Pierwszy dotyczy wyliczania wartości odżywczej i zawartości poszczególnych składników potraw, drugi weryfikuje umiejętności sporządzania potraw i napojów, trzeci sprawdza wiedzę na temat organizacji przyjęć i przygotowania sali bankietowej, ostatni zaś skupia się na rozliczeniach finansowych. Zadania są zwykle bardziej rozbudowane niż polecenia na części testowej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie, dzięki czemu stanowią świetne ćwiczenie dla ucznia.
Podręcznik jest dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zawiera podstawową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej.
Odpowiedzi do zadań są dostępne w Klubie Nauczyciela.
Podręcznik jest dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zawiera podstawową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej.
Odpowiedzi do zadań są dostępne w Klubie Nauczyciela.
Szczegóły
Wydanie
1
Rok wydania
2018
Oprawa
miękka
Ilość stron
96
Format
17 x 24,5 cm
Języki
polski
ISBN
9788302173714
Rodzaj
Ćwiczenia
Stan
Nowy
EAN
9788302173714
Dodałeś produkt do koszyka
Zbiór zadań z gastronomii
58,17 zł
Recenzje