Gastronomia molekularna

Gastronomia molekularna

  • Producent: Editorial
  • Rok produkcji: 2018
  • ISBN: 9788394482817
  • Ilość stron: 130
Wysyłka:
Niedostępna
Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×
Cena 59,01 PLN
Nasza cena 40,37 PLN
Oszczędzasz 31%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 59,01 PLN
Nasza cena 40,37 PLN
Oszczędzasz 31%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Gastronomia molekularna - Łukasz Konik

"Jako jeden z prekursorów kuchni molekularnej w polskiej gastronomii, oddaję w Państwa ręce książkę, która jest wynikiem kilkuletniego doświadczenia w tej dziedzinie. Starając się odczarować mit, iż jest to kuchnia niedostępna na co dzień, przedstawiam bogato ilustrowany zbiór przepisów kulinarnych zawierający szczegóły dotyczące nie tylko składników i sposobów przygotowania potraw, ale również urządzeń niezbędnych do ich wykonania. Dlatego też książkę tę dedykuję nie tylko branży gastronomicznej, ale także tym wszystkim, którzy poszukują nowych smaków, dla których gotowanie to niekończąca się przygoda.

Łukasz Konik


Szczegóły: Gastronomia molekularna - Łukasz Konik

Tytuł: Gastronomia molekularna
Autor: Łukasz Konik
Producent: Editorial
ISBN: 9788394482817
Rok produkcji: 2018
Ilość stron: 130


Recenzje: Gastronomia molekularna - Łukasz Konik

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Łukasz Konik (1)