The Science of Cooking

Książka
  • Wydawnictwo: DK
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka: Niedostępna
Sugerowana cena detaliczna 88,00 PLN
Nasza cena: 80,52 PLN
Oszczędzasz 8%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Paypo
Oferujemy szeroki asortyment - ponad 120 tys. produktów
Dysponujemy solidną wiedzą - działamy już 11 lat
Dbamy o wybór najcenniejszych tytułów

Opis: The Science of Cooking - Farrimond Stuart

Which vegetables should you eat raw? How do you poach the perfect egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels.

In The Science of Cooking, fundamental culinary concepts sit side-by-side with practical advice and step-by-step techniques, bringing food science out of the lab and into your kitchen. Get the answers to your cookery questions with intriguing chapters covering all major food types from meat, poultry and seafood, to grains, vegetables, and herbs.

Why does chocolate taste so good? Is it OK to reheat cooked rice? How do I cook the perfect steak or make succulent fish every time? Bestseller The Science of Cooking has the answers to your everyday cooking questions, as well as myth busting information on vegan diets and cholesterol. Perfect your cooking with practical instruction - and the science behind it.

"Out in time for Christmas, it's a belter! It really is." - BBC Radio 2 The Chris Evans Breakfast Show


Szczegóły: The Science of Cooking - Farrimond Stuart

Tytuł: The Science of Cooking
Autor: Farrimond Stuart
Wydawnictwo: DK
ISBN: 9780241229781
Języki: angielski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 256
Format: 22.0x26.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.34 kg


Recenzje: The Science of Cooking - Farrimond Stuart

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Książka

The Science of Cooking

  • Wydawnictwo: DK
  • Oprawa: Twarda

Which vegetables should you eat raw? How do you poach the perfect egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels.
In The Science of Cooking, fundamental culinary concepts sit side-by-side with practical advice and step-by-step techniques, bringing food science out of the lab and into your kitchen. Get the answers to your cookery questions with intriguing chapters covering all major food types from meat, poultry and seafood, to grains, vegetables, and herbs.
Why does chocolate taste so good? Is it OK to reheat cooked rice? How do I cook the perfect steak or make succulent fish every time? Bestseller The Science of Cooking has the answers to your everyday cooking questions, as well as myth busting information on vegan diets and cholesterol. Perfect your cooking with practical instruction - and the science behind it.
"Out in time for Christmas, it's a belter! It really is." - BBC Radio 2 The Chris Evans Breakfast Show

Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×
Cena 88,00 PLN
Nasza cena 80,52 PLN
Oszczędzasz 8%
Wysyłka: Niedostępna
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Paypo

Szczegóły: The Science of Cooking - Farrimond Stuart

Tytuł: The Science of Cooking
Autor: Farrimond Stuart
Wydawnictwo: DK
ISBN: 9780241229781
Języki: angielski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 256
Format: 22.0x26.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.34 kg


Recenzje: The Science of Cooking - Farrimond Stuart

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:


Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Dodane do koszyka
×