Le Cordon Bleu's Pastry School 100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school

Książka
Wysyłka: Niedostępna
Sugerowana cena detaliczna 179,00 PLN
Nasza cena: 161,10 PLN
Oszczędzasz 10%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Paypo
Oferujemy szeroki asortyment - ponad 120 tys. produktów
Dysponujemy solidną wiedzą - działamy już 11 lat
Dbamy o wybór najcenniejszych tytułów

Opis: Le Cordon Bleu's Pastry School

Le Cordon Bleu is the highly renowned, world famous cooking school noted for the quality of its culinary courses, aimed at beginners as well as confirmed or professional cooks. It is the world's largest hospitality education institution, with over 20 schools on five continents. Its educational focus is on hospitality management, culinary arts, and gastronomy.


Szczegóły: Le Cordon Bleu's Pastry School

Tytuł: Le Cordon Bleu's Pastry School
Podtytuł: 100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school
Wydawnictwo: Grub Street
ISBN: 9781911621201
Języki: angielski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 512
Format: 22 x 27 cm
Oprawa: Twarda z obwolutą
Waga: 2.185 kg


Recenzje: Le Cordon Bleu's Pastry School

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Książka

Le Cordon Bleu's Pastry School
100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school

Le Cordon Bleu is the highly renowned, world famous cooking school noted for the quality of its culinary courses, aimed at beginners as well as confirmed or professional cooks. It is the world's largest hospitality education institution, with over 20 schools on five continents. Its educational focus is on hospitality management, culinary arts, and gastronomy.

Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×
Cena 179,00 PLN
Nasza cena 161,10 PLN
Oszczędzasz 10%
Wysyłka: Niedostępna
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Paypo

Szczegóły: Le Cordon Bleu's Pastry School

Tytuł: Le Cordon Bleu's Pastry School
Podtytuł: 100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school
Wydawnictwo: Grub Street
ISBN: 9781911621201
Języki: angielski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 512
Format: 22 x 27 cm
Oprawa: Twarda z obwolutą
Waga: 2.185 kg


Recenzje: Le Cordon Bleu's Pastry School

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:


Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Dodane do koszyka
×