12.8
Sposoby przyrządzania
Graf_ika
12,80 zł
Cena regularna: 18,00 zł
(-29%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 11,67 zł
(+10%)
Wysyłka: 1-3 dni robocze
+ czas dostawy
+ czas dostawy
Zapłać za 30 dni
Opis
Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi. Opis pozycji: Oprawa miękka, broszurowa Ilość stron: 40 Format: 165 x 240 mm ISBN: 978-83-8244-026-3
Szczegóły
Rok wydania
2021
Oprawa
miękka
Ilość stron
40
Format
16.5x24.0 cm
ISBN
978-83-8244-026-3
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788382440263
Dodałeś produkt do koszyka
Drób. Sposoby przyrządzania
12,80 zł
Recenzje