loading
Status zamówienia
61 651 44 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
57.93 Technika, inżynieria, technologia WNT
-16%
Podręcznik

Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach

Olszewski Adam

Wydawnictwo: WNT
Oprawa: miękka
57,93 zł
69,00 zł
Cena regularna: 69,00 zł (-16%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 57,93 zł (0%)
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni

Opis

Książka jest zbiorem pytań i odpowiedzi, wybranych i systematycznie zaprezentowanych, powiązanych tematycznie z podstawą programową kształcenia w zawodzie rzeźnik-wędliniarz. Treść książki nawiązuje do wcześniej wydanego podręcznika pt.: Technologia przetwórstwa mięsa dopuszczonego do użytku szkolnego, jest zgodna z aktualnym stanem wiedzy w zakresie technologii mięsa i uwzględnia w tej dziedzinie postęp techniczno-technologiczny. Pytania i odpowiedzi dotyczą m. in. takich zagadnień, jak podział żywca rzeźnego, obróbka i ocena poubojowa oraz uboczne artykuły poubojowe, charakterystyka wędlin, konserw, tłuszczów topionych, a także utylizacja odpadów pochodzenia zwierzęcego, gospodarka wodno-ściekowa, ponadto eksploatacja maszyn, urządzeń i stosowanie aparatury kontrolno-pomiarowej. Książka jest adresowana do uczniów nowych szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie rzeźnik-wędliniarz, uczniów szkół o profilu przetwórstwo mięsne, słuchaczy kursów zawodowych o kierunku rzeźnik-wędliniarz oraz do pracowników przemysłu mięsnego.

Szczegóły

Tytuł
Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach
Autor
Olszewski Adam
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2016
Oprawa
miękka
Ilość stron
364
Format
16.5 x 23.8 cm
Języki
polski
ISBN
9788320433661
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788320433661

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
57,93 zł
69,00 zł
Cena regularna: 69,00 zł (-16%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 57,93 zł (0%)
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach - Olszewski Adam
Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach
Olszewski Adam
57,93 zł
69,00 zł
Przejdź do koszyka
57,93 zł
Darmowa dostawa od 199 zł Darmowa dostawa od 199 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
O firmie
Dane firmowe
Księgarnia czytam.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO