46.5
Fizyka i Astronomia
WNT
46,50 zł
Cena regularna: 49,00 zł
(-5%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 46,50 zł
(0%)
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Jest to pierwsze opracowanie o charakterze podręcznika, w którym zwięźle omówiono właściwości fizyczne żywności, w tym właściwości mechaniczno-reologiczne, aerodynamiczne, cieplne, powierzchniowe, optyczne, dyfuzyjne, elektryczne, akustyczne z uwzględnieniem żywności sypkiej. Znajomość tych zagadnień jest niezbędna do odpowiedniego projektowania produktu żywnościowego, jego procesu technologicznego i sterowania nim oraz do projektowania maszyn, urządzeń i aparatów niezbędnych we wszystkich branżach przemysłu spożywczego.
Szczegóły
Tytuł
Właściwości fizyczne żywności
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2016
Oprawa
Miękka
Ilość stron
340
Format
16.5x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788320437041
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788320437041
Data premiery
2011-01-21
Dodałeś produkt do koszyka
Właściwości fizyczne żywności
46,50 zł
Recenzje