Kuchnia żydowska Balbiny Przepiórko

Książka
  • Wydawnictwo: Rebis
  • Oprawa: Twarda z obwolutą
Wysyłka: 2 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena detaliczna 59,90 PLN
Nasza cena: 41,11 PLN
Oszczędzasz 31%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Darmowa dostawa
Oferujemy szeroki asortyment - ponad 120 tys. produktów
Dysponujemy solidną wiedzą - działamy już 11 lat
Dbamy o wybór najcenniejszych tytułów

Opis: Kuchnia żydowska Balbiny Przepiórko - Bikont Piotr

Piotr Bikont, reżyser, dziennikarz i krytyk kulinarny, kreśli w tej niezwykłej, bogato ilustrowanej książce wizję kuchni żydowskiej, dostosowanej do wymogów i gustów współczesnego odbiorcy. Oprócz przepisów na cenione przez smakoszy na całym świecie potrawy, czytelnik znajdzie tutaj także wiele cennych informacji na temat kultury i historii Żydów. Atutem książki jest jej wyjątkowa szata graficzna, dzięki której będzie ona wspaniałym prezentem zarówno dla wszystkich miłośników wybornej kuchni, jak i kolekcjonerów pięknych książek.

Piotr Bikont wraz z Robertem Makłowiczem pisał dla takich czasopism, jak ?Wprost? i ?Newsweek?. Jest także współautorem znanych i popularnych książek, m.in. Dialogów języka z podniebieniem, Listów pieczętowanych sosem i Stołu z niepowyłamywanymi nogami.. Przewodniczący Kapituły Dobrego Smaku.


Szczegóły: Kuchnia żydowska Balbiny Przepiórko - Bikont Piotr

Tytuł: Kuchnia żydowska Balbiny Przepiórko
Autor: Bikont Piotr
Wydawnictwo: Rebis
Seria: DIETA I ŻYWIENIE
ISBN: 9788375103847
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 288
Format: 19.0x22.5cm
Oprawa: Twarda z obwolutą
Waga: 0.77 kg


Recenzje: Kuchnia żydowska Balbiny Przepiórko - Bikont Piotr

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Książka

Kuchnia żydowska Balbiny Przepiórko

  • Wydawnictwo: Rebis
  • Oprawa: Twarda z obwolutą

Piotr Bikont, reżyser, dziennikarz i krytyk kulinarny, kreśli w tej niezwykłej, bogato ilustrowanej książce wizję kuchni żydowskiej, dostosowanej do wymogów i gustów współczesnego odbiorcy. Oprócz przepisów na cenione przez smakoszy na całym świecie potrawy, czytelnik znajdzie tutaj także wiele cennych informacji na temat kultury i historii Żydów. Atutem książki jest jej wyjątkowa szata graficzna, dzięki której będzie ona wspaniałym prezentem zarówno dla wszystkich miłośników wybornej kuchni, jak i kolekcjonerów pięknych książek. Piotr Bikont wraz z Robertem Makłowiczem pisał dla takich czasopism, jak ?Wprost? i ?Newsweek?. Jest także współautorem znanych i popularnych książek, m.in. Dialogów języka z podniebieniem, Listów pieczętowanych sosem i Stołu z niepowyłamywanymi nogami.. Przewodniczący Kapituły Dobrego Smaku.

Cena 59,90 PLN
Nasza cena 41,11 PLN
Oszczędzasz 31%
Wysyłka: 2 - 3 dni robocze + czas dostawy
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Darmowa dostawa

Szczegóły: Kuchnia żydowska Balbiny Przepiórko - Bikont Piotr

Tytuł: Kuchnia żydowska Balbiny Przepiórko
Autor: Bikont Piotr
Wydawnictwo: Rebis
Seria: DIETA I ŻYWIENIE
ISBN: 9788375103847
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 288
Format: 19.0x22.5cm
Oprawa: Twarda z obwolutą
Waga: 0.77 kg


Recenzje: Kuchnia żydowska Balbiny Przepiórko - Bikont Piotr

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Dodane do koszyka
×