Dobra kuchnia Marynaty i przetwory kwaszone Pokaż się z dobrej kuchni

Książka
  • Wydawnictwo: Dragon
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka: Niedostępna
Sugerowana cena detaliczna 6,00 PLN
Nasza cena: 3,99 PLN
Oszczędzasz 33%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Darmowa dostawa
Oferujemy szeroki asortyment - ponad 120 tys. produktów
Dysponujemy solidną wiedzą - działamy już 11 lat
Dbamy o wybór najcenniejszych tytułów

Opis: Dobra kuchnia Marynaty i przetwory kwaszone - Bąk Jolanta

Kuchnia staropolska nie mogła obejść się bez domowych przetworów z warzyw i owoców. Dziś ? na fali powrotu do zdrowych nawyków żywieniowych ? chętnie sięgamy po te powszechnie stosowane przez nasze babcie sposoby, gdyż własnoręcznie przygotowane przetwory nie zawierają sztucznych dodatków.
Do najpopularniejszych metod utrwalania produktów zalicza się marynowanie i kwaszenie. Dzięki nim otrzymujemy pełnowartościowy i smaczny produkt. Przygotowane w zaciszu własnego domu, z wyselekcjonowanych, zdrowych warzyw i owoców przetwory, to prosty i pewny sposób na zatrzymanie smaków lata i jesieni w słoiku. Marynaty i przetwory kwaszone to zbiór przepisów na przetwory, po które najczęściej sięgamy, gdy w sklepach brakuje świeżych warzyw i owoców.


Szczegóły: Dobra kuchnia Marynaty i przetwory kwaszone - Bąk Jolanta

Tytuł: Dobra kuchnia Marynaty i przetwory kwaszone
Podtytuł: Pokaż się z dobrej kuchni
Autor: Bąk Jolanta
Wydawnictwo: Dragon
Seria: POKAŻ SIĘ Z DOBREJ KUCHNI
ISBN: 9788362521777
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 48
Format: 13.5x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.12 kg


Recenzje: Dobra kuchnia Marynaty i przetwory kwaszone - Bąk Jolanta

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Książka

Dobra kuchnia Marynaty i przetwory kwaszone
Pokaż się z dobrej kuchni

  • Wydawnictwo: Dragon
  • Oprawa: Miękka

Kuchnia staropolska nie mogła obejść się bez domowych przetworów z warzyw i owoców. Dziś ? na fali powrotu do zdrowych nawyków żywieniowych ? chętnie sięgamy po te powszechnie stosowane przez nasze babcie sposoby, gdyż własnoręcznie przygotowane przetwory nie zawierają sztucznych dodatków. Do najpopularniejszych metod utrwalania produktów zalicza się marynowanie i kwaszenie. Dzięki nim otrzymujemy pełnowartościowy i smaczny produkt. Przygotowane w zaciszu własnego domu, z wyselekcjonowanych, zdrowych warzyw i owoców przetwory, to prosty i pewny sposób na zatrzymanie smaków lata i jesieni w słoiku. Marynaty i przetwory kwaszone to zbiór przepisów na przetwory, po które najczęściej sięgamy, gdy w sklepach brakuje świeżych warzyw i owoców.

Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×

Zapowiedź 2011-07-18

Cena 6,00 PLN
Nasza cena 3,99 PLN
Oszczędzasz 33%
Wysyłka: Niedostępna
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Darmowa dostawa

Szczegóły: Dobra kuchnia Marynaty i przetwory kwaszone - Bąk Jolanta

Tytuł: Dobra kuchnia Marynaty i przetwory kwaszone
Podtytuł: Pokaż się z dobrej kuchni
Autor: Bąk Jolanta
Wydawnictwo: Dragon
Seria: POKAŻ SIĘ Z DOBREJ KUCHNI
ISBN: 9788362521777
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 48
Format: 13.5x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.12 kg


Recenzje: Dobra kuchnia Marynaty i przetwory kwaszone - Bąk Jolanta

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Dodane do koszyka
×