Jadłonomia Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Książka
Wysyłka: Niedostępna
Sugerowana cena detaliczna 69,00 PLN
Nasza cena: 43,94 PLN
Oszczędzasz 36%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Darmowa dostawa
Oferujemy szeroki asortyment - ponad 120 tys. produktów
Dysponujemy solidną wiedzą - działamy już 11 lat
Dbamy o wybór najcenniejszych tytułów
Opis: Jadłonomia - Dymek Marta

Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii - najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni wegetariańskiej.

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia Do czego wykorzystać natkę marchewki Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek znanej z programu Dzień dobry TVN autorki Jadłonomii, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.

W Kuchni roślinnej znajdziecie ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące czipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy oraz dla tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.


Szczegóły: Jadłonomia - Dymek Marta

Tytuł: Jadłonomia
Podtytuł: Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Autor: Dymek Marta
Wydawnictwo: Dwie Siostry
ISBN: 9788363696184
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 288
Format: 22.5x29.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.46 kg


Recenzje: Jadłonomia - Dymek Marta
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Polecam wszystkim, którzy nie zamykają oczu, nie wypierają ze świadomości związku między swoimi wyborami konsumenckimi a wynikającymi stąd poziomem etyki, empatii oraz niezgody nie tylko na katastrofalną dewastację środowiska ale spustoszeń we własnych umysłach. 2015-01-27 13:49:04

Książka

Jadłonomia
Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan

Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii - najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni wegetariańskiej. Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia Do czego wykorzystać natkę marchewki Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek znanej z programu Dzień dobry TVN autorki Jadłonomii, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013. W Kuchni roślinnej znajdziecie ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące czipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy oraz dla tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×
Cena 69,00 PLN
Nasza cena 43,94 PLN
Oszczędzasz 36%
Wysyłka: Niedostępna
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Darmowa dostawa

Szczegóły: Jadłonomia - Dymek Marta

Tytuł: Jadłonomia
Podtytuł: Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Autor: Dymek Marta
Wydawnictwo: Dwie Siostry
ISBN: 9788363696184
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 288
Format: 22.5x29.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.46 kg


Recenzje: Jadłonomia - Dymek Marta

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Polecam wszystkim, którzy nie zamykają oczu, nie wypierają ze świadomości związku między swoimi wyborami konsumenckimi a wynikającymi stąd poziomem etyki, empatii oraz niezgody nie tylko na katastrofalną dewastację środowiska ale spustoszeń we własnych umysłach. 2015-01-27 13:49:04



Podobne do: Jadłonomia - Dymek Marta


Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Dodane do koszyka
×