Księga mięsa Mięso i kuchnia mięsna

, ,

Książka
Wysyłka: 1 - 2 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena detaliczna 59,90 PLN
Nasza cena: 45,16 PLN
Oszczędzasz 24%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Paypo
Oferujemy szeroki asortyment - ponad 120 tys. produktów
Dysponujemy solidną wiedzą - działamy już 11 lat
Dbamy o wybór najcenniejszych tytułów

Opis: Księga mięsa - Knappe Sabine, Schlimm Sabine, Schuster Monika

Lepiej rzadziej, ale dobrze!
Czy tak brzmi Wasza odpowiedź na pytanie: jeść mięso, czy nie jeść Oto książka, która Wam w tym pomoże: przeczytajcie interesujący reportaż na temat naturalnego chowu zwierząt w gospodarstwie ekologicznym, a od mistrzów w fachu rzeźnickim dowiecie się, jak rozpoznawać jakość mięsa, w jaki sposób wykorzystuje się części wieprzowiny, wołowiny, jagnięciny i cielęciny.
Z pewnością przydatne będą tez informacje o sprzętach i przyborach kuchennych. A potem zabierzcie się do gotowania, wykorzystując nasze smakowite przepisy pogrupowane według najważniejszych metod obróbki kulinarnej: od smażenia, po parzenie. Ponad setka przepisów od klasycznych do współczesnych i całkiem nowych kreacji dowodzi, że z wieprzowiny, wołowiny, cielęciny i jagnięciny można przyrządzić o wiele więcej niż tylko sznycle, bitki i gulasz!
Pokażcie co potraficie! Powodzenia i smacznego!


Szczegóły: Księga mięsa - Knappe Sabine, Schlimm Sabine, Schuster Monika

Tytuł: Księga mięsa
Podtytuł: Mięso i kuchnia mięsna
Autor: Knappe Sabine, Schlimm Sabine, Schuster Monika
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788378446118
Tytuł oryginału: Fleisch Ein wertvolles Lebensmittel bewusst geniefien
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Skalska Maria
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 240
Format: 25.0x27.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.318 kg


Recenzje: Księga mięsa - Knappe Sabine, Schlimm Sabine, Schuster Monika

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Inne pozycje tego autora: Knappe Sabine, Schlimm Sabine, Schuster Monika (1)

Książka

Księga mięsa
Mięso i kuchnia mięsna

, ,

Lepiej rzadziej, ale dobrze! Czy tak brzmi Wasza odpowiedź na pytanie: jeść mięso, czy nie jeść Oto książka, która Wam w tym pomoże: przeczytajcie interesujący reportaż na temat naturalnego chowu zwierząt w gospodarstwie ekologicznym, a od mistrzów w fachu rzeźnickim dowiecie się, jak rozpoznawać jakość mięsa, w jaki sposób wykorzystuje się części wieprzowiny, wołowiny, jagnięciny i cielęciny. Z pewnością przydatne będą tez informacje o sprzętach i przyborach kuchennych. A potem zabierzcie się do gotowania, wykorzystując nasze smakowite przepisy pogrupowane według najważniejszych metod obróbki kulinarnej: od smażenia, po parzenie. Ponad setka przepisów od klasycznych do współczesnych i całkiem nowych kreacji dowodzi, że z wieprzowiny, wołowiny, cielęciny i jagnięciny można przyrządzić o wiele więcej niż tylko sznycle, bitki i gulasz! Pokażcie co potraficie! Powodzenia i smacznego!

Cena 59,90 PLN
Nasza cena 45,16 PLN
Oszczędzasz 24%
Wysyłka: 1 - 2 dni robocze + czas dostawy
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Paypo

Szczegóły: Księga mięsa - Knappe Sabine, Schlimm Sabine, Schuster Monika

Tytuł: Księga mięsa
Podtytuł: Mięso i kuchnia mięsna
Autor: Knappe Sabine, Schlimm Sabine, Schuster Monika
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788378446118
Tytuł oryginału: Fleisch Ein wertvolles Lebensmittel bewusst geniefien
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Skalska Maria
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 240
Format: 25.0x27.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.318 kg


Recenzje: Księga mięsa - Knappe Sabine, Schlimm Sabine, Schuster Monika

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Inne pozycje tego autora: Knappe Sabine, Schlimm Sabine, Schuster Monika (1)


Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Dodane do koszyka
×