Kuchnia toskańska

Książka
  • Wydawnictwo: RM
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka: Niedostępna
Sugerowana cena detaliczna 29,99 PLN
Nasza cena: 19,57 PLN
Oszczędzasz 34%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Paypo
Oferujemy szeroki asortyment - ponad 120 tys. produktów
Dysponujemy solidną wiedzą - działamy już 11 lat
Dbamy o wybór najcenniejszych tytułów

Opis: Kuchnia toskańska - Adamczewski Piotr

Kuchnia toskańska to książka palce lizać! Apetyczne przepisy na dania rybne, mięsne i wegetariańskie oraz zupy i desery uzupełnione zostały wyborem smakowitych felietonów. Piotr Adamczewski z charakterystyczną swadą opowiada m.in. o chlebie pieczonym bez soli i wytłaczaniu aromatycznej oliwy, o bistecca alla fiorentina i wonnych ogrodach ziołowych, o zadziwiającej rybie z wieprzka i czarnym kogucie z etykietki chianti, o rzece brunello di Montalcini, o toskańskich miastach, miasteczkach, restauracjach i trattoriach


Piotr Adamczewski reporter, krytyk kulinarny Polityki, autor bloga Gotuj się! (http://adamczewski.blog.polityka.pl) oraz książek kulinarnych (m.in. Smakosz wędrowny, Męskie gotowanie, Krwawa historia smaków, Rok na stole, Wędrówka po stołach Europy), który świat poznawał smakowicie za stołem i od kuchni, współautor przewodników po restauracjach Warszawy i okolic.


Szczegóły: Kuchnia toskańska - Adamczewski Piotr

Tytuł: Kuchnia toskańska
Autor: Adamczewski Piotr
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377736890
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 160
Format: 16.4x23.0
Oprawa: Miękka
Waga: 0.34 kg


Recenzje: Kuchnia toskańska - Adamczewski Piotr

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Książka

Kuchnia toskańska

  • Wydawnictwo: RM
  • Oprawa: Miękka

Kuchnia toskańska to książka palce lizać! Apetyczne przepisy na dania rybne, mięsne i wegetariańskie oraz zupy i desery uzupełnione zostały wyborem smakowitych felietonów. Piotr Adamczewski z charakterystyczną swadą opowiada m.in. o chlebie pieczonym bez soli i wytłaczaniu aromatycznej oliwy, o bistecca alla fiorentina i wonnych ogrodach ziołowych, o zadziwiającej rybie z wieprzka i czarnym kogucie z etykietki chianti, o rzece brunello di Montalcini, o toskańskich miastach, miasteczkach, restauracjach i trattoriach Piotr Adamczewski reporter, krytyk kulinarny Polityki, autor bloga Gotuj się! (http://adamczewski.blog.polityka.pl) oraz książek kulinarnych (m.in. Smakosz wędrowny, Męskie gotowanie, Krwawa historia smaków, Rok na stole, Wędrówka po stołach Europy), który świat poznawał smakowicie za stołem i od kuchni, współautor przewodników po restauracjach Warszawy i okolic.

Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×

Zapowiedź 2017-03-20

Cena 29,99 PLN
Nasza cena 19,57 PLN
Oszczędzasz 34%
Wysyłka: Niedostępna
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Paypo

Szczegóły: Kuchnia toskańska - Adamczewski Piotr

Tytuł: Kuchnia toskańska
Autor: Adamczewski Piotr
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377736890
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 160
Format: 16.4x23.0
Oprawa: Miękka
Waga: 0.34 kg


Recenzje: Kuchnia toskańska - Adamczewski Piotr

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×



Podobne do: Kuchnia toskańska - Adamczewski Piotr


Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Dodane do koszyka
×