Jadłonomia Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Książka
Wysyłka: Niedostępna
Sugerowana cena detaliczna 39,90 PLN
Nasza cena: 26,32 PLN
Oszczędzasz 34%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Oferujemy szeroki asortyment - ponad 120 tys. produktów
Dysponujemy solidną wiedzą - działamy już 11 lat
Dbamy o wybór najcenniejszych tytułów
Opis: Jadłonomia - Dymek Marta

Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej. Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? Do czego wykorzystać natkę marchewki? Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół? Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek – znanej z programu „Dzień Dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013. Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.


Szczegóły: Jadłonomia - Dymek Marta

Tytuł: Jadłonomia
Podtytuł: Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Autor: Dymek Marta
Wydawnictwo: Dwie Siostry
ISBN: 9788365341679
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 284
Format: 210x165x26 mm
Oprawa: Miękka


Recenzje: Jadłonomia - Dymek Marta
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Książka

Jadłonomia
Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan

Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej. Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? Do czego wykorzystać natkę marchewki? Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół? Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek – znanej z programu „Dzień Dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013. Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×
Cena 39,90 PLN
Nasza cena 26,32 PLN
Oszczędzasz 34%
Wysyłka: Niedostępna
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Szczegóły: Jadłonomia - Dymek Marta

Tytuł: Jadłonomia
Podtytuł: Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Autor: Dymek Marta
Wydawnictwo: Dwie Siostry
ISBN: 9788365341679
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 284
Format: 210x165x26 mm
Oprawa: Miękka


Recenzje: Jadłonomia - Dymek Marta

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×



Podobne do: Jadłonomia - Dymek Marta


Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Dodane do koszyka
×