loading
Status zamówienia
61 651 44 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
42.07 Podręczniki Format-AB
-7%
Podręcznik

Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02

Wydawnictwo: Format-AB
Oprawa: broszurowa
42,07 zł
45,00 zł
Cena regularna: 45,00 zł (-7%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 40,02 zł (+5%)
Wysyłka: 1-3 dni robocze
+ czas dostawy
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni

Opis

Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Jest opracowana do nowej podstawy programowej, zgodnie z ROZPORZDZENIEM MINISTRA EDUKACJI NARODOWEJ z dnia 16 maja 2019 r. w sprawie podstaw programowych kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz dodatkowych umiejętności zawodowych w zakresie wybranych zawodów szkolnictwa branżowego.

Repetytorium przeznaczone jest dla uczniów branżowej szkoły pierwszego stopnia w zawodzie kucharz, uczniów technikum w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych oraz słuchaczy kwalifikacyjnych kursów zawodowych w kwalifikacji HGT.02. oraz wszystkich, którzy chcą poznawać sztukę kulinarną.
Celem repetytorium jest teoretyczne powtórzenie kluczowych zagadnień w obszarze tematycznym oraz wykonanie zadań praktycznych związanych z teorią. Większość zadań praktycznych to ćwiczenia gastronomiczne stopniowo odkrywające techniki i sztukę kulinarną. Przepisy kulinarne zaprezentowane są przejrzyście i czytelnie. Uwzględniają zapotrzebowanie ilościowe surowców, łatwy dostęp surowców, narzędzia niezbędne do wykonania zadania, polską tradycję, nowe trendy kulinarne, a także nowoczesny wpływ na żywienie człowieka. Każdy dział materiału edukacyjnego zawiera ciekawostki i wskazówki, które mogą być pomocne w kształceniu gastronomicznym.

Pracownia gastronomiczna zostanie wydana w trzech częściach.

Szczegóły

Tytuł
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Wydawnictwo
Rok wydania
2020
Oprawa
broszurowa
Ilość stron
152
Format
21 x 29 cm
ISBN
9788389184887
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788389184887

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
42,07 zł
45,00 zł
Cena regularna: 45,00 zł (-7%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 40,02 zł (+5%)
Wysyłka: 1-3 dni robocze
+ czas dostawy
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni
Dodałeś produkt do koszyka
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02 - Longina Borkowicz
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
42,07 zł
45,00 zł
Przejdź do koszyka
42,07 zł
Darmowa dostawa od 199 zł Darmowa dostawa od 199 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
O firmie
Dane firmowe
Księgarnia czytam.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO