Jadłonomia Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan

Książka
Wysyłka: Pojutrze (poniedziałek 2019-09-23)
Sugerowana cena detaliczna 49,90 PLN
Nasza cena: 31,05 PLN
Oszczędzasz 37%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Oferujemy szeroki asortyment - ponad 120 tys. produktów
Dysponujemy solidną wiedzą - działamy już 11 lat
Dbamy o wybór najcenniejszych tytułów

Opis: Jadłonomia - Dymek Marta

Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?

Do czego wykorzystać natkę marchewki?

Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?

Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek znanej z programu Dzień Dobry TVN autorki Jadłonomii, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.

Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Wydanie z 2017 ma mniejszy, poręczniejszy rozmiar!


Szczegóły: Jadłonomia - Dymek Marta

Tytuł: Jadłonomia
Podtytuł: Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Autor: Dymek Marta
Wydawnictwo: Dwie Siostry
ISBN: 9788363696351
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 282
Format: 17.0x21.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.714 kg


Recenzje: Jadłonomia - Dymek Marta

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Książka

Jadłonomia
Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan

Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.
Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?
Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek znanej z programu Dzień Dobry TVN autorki Jadłonomii, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.
Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.
Wydanie z 2017 ma mniejszy, poręczniejszy rozmiar!

Cena 49,90 PLN
Nasza cena 31,05 PLN
Oszczędzasz 37%
Wysyłka: Pojutrze (poniedziałek 2019-09-23)
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Szczegóły: Jadłonomia - Dymek Marta

Tytuł: Jadłonomia
Podtytuł: Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Autor: Dymek Marta
Wydawnictwo: Dwie Siostry
ISBN: 9788363696351
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 282
Format: 17.0x21.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.714 kg


Recenzje: Jadłonomia - Dymek Marta

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×



Podobne do: Jadłonomia - Dymek Marta


Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×