23.18
Sposoby przyrządzania
Rea
23,18 zł
Cena regularna: 29,90 zł
(-22%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 21,14 zł
(+10%)
Wysyłka: 1-3 dni robocze
+ czas dostawy
+ czas dostawy
Zapłać za 30 dni
Opis
Mięso indyka, gęsi lub kaczki jest wykwintne a zarazem odznacza się znakomitymi właściwościami dietetycznymi. Książka zawiera 121 sprawdzonych propozycji na potrawy z indyka, gęsi i kaczek. Znajdują się pośród nich oryginalne receptury z kuchni innych narodów, jak również polskie dania zarówno te tradycyjne, jak i współczesne. Można na domowy obiad przygotować roladki z indyka lub żołądki gęsie po alzacku. Gęsia szyja nadziewana to dobra pozycja na kolację czy kaloryczne śniadanie. A sałatka z kaczką, mango i granatem? Rewelacja. W książce są też proste przepisy na zrobienie domowych kiełbas drobiowych. Dodatkiem podnoszącym walory smakowe potraw są sosy, których popularne przepisy znajdują się na końcu. Sięgajmy po to co zdrowe, zwłaszcza wtedy, gdy jest smaczne. Naprawdę warto.
Szczegóły
Rok wydania
2017
Oprawa
miękka ze skrzydełkami
Ilość stron
128
Format
16.6 x 23.4 cm
Języki
polski
ISBN
9788379933143
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788379933143
Dodałeś produkt do koszyka
Kąski z gąski, indyka i kaczki
23,18 zł
Recenzje