28.74
Sposoby przyrządzania
RM
28,74 zł
Cena regularna: 44,99 zł
(-36%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 24,69 zł
(+16%)
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.
W książce znajdziecie przepisy na wędzone przysmaki, poznacie różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiecie się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.
Szczegóły
Wydanie
7
Rok wydania
2022
Oprawa
Miękka
Ilość stron
256
Format
16.0 x 24.5 cm
Języki
polski
ISBN
9788381516136
Rodzaj
Książka
EAN
9788381516136
Dodałeś produkt do koszyka
Domowe wędzenie żywności
28,74 zł
Recenzje