35.19
Diety i odchudzanie
Zwierciadło
-41%
Kuchnie świata w wersji keto. Wydanie rozszerzone
Wydawnictwo:
Zwierciadło
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
35,19 zł
Cena regularna: 59,90 zł
(-41%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 32,09 zł
(+10%)
Wysyłka: poniedziałek 06.05.2024
Zapłać za 30 dni
Opis
Nowe wydanie bestsellerowej książki Eweliny Podrez-Siamy, uzupełnione o dodatkowe przepisy zgodne z zasadami diety Keto.
Stosujesz dietę ketogeniczną i pragniesz zjeść coś wyjątkowego?
Lubisz eksperymentować w kuchni i otwierać się na nowe doznania kulinarne?
Ewelina Podrez-Siama zaprasza Cię w kulinarną podróż. Odwiedź aromatyczną Grecję, pachnące curry Indie, smakowitą Francję, pyszne Włochy czy wielokulturową Amerykę. Poznaj sekrety niezwykłych potraw z różnych krajów i kontynentów.
Autorka prezentuje zarówno znane, jak i bardziej wyszukane potrawy przygotowane zgodnie z zasadami diety ketogenicznej.
Z książki dowiesz m.in. jak przygotować w wersji keto:
Stosujesz dietę ketogeniczną i pragniesz zjeść coś wyjątkowego?
Lubisz eksperymentować w kuchni i otwierać się na nowe doznania kulinarne?
Ewelina Podrez-Siama zaprasza Cię w kulinarną podróż. Odwiedź aromatyczną Grecję, pachnące curry Indie, smakowitą Francję, pyszne Włochy czy wielokulturową Amerykę. Poznaj sekrety niezwykłych potraw z różnych krajów i kontynentów.
Autorka prezentuje zarówno znane, jak i bardziej wyszukane potrawy przygotowane zgodnie z zasadami diety ketogenicznej.
Z książki dowiesz m.in. jak przygotować w wersji keto:
- niskowęglowodanowe sałatki, pożywne zupy i dania główne,
- egzotyczne dania jak rillettes de canard, fajitas, keftedes czy tandoori chicken,
- pomysłowe i smakowite desery,
- świąteczne potrawy kuchni polskiej i nie tylko.
Testuj, odkrywaj i wybieraj dla siebie ulubione aromaty i smaki potraw diety ketogenicznej.
Ewelina Podrez-Siama
To przedsiębiorczyni i marketerka. Praktykuje dietę ketogeniczną i low carb od 8 lat. Na swoim blogu kulinarnym Ms-Fox.pl dzieli się z czytelnikami niskowęglowodanowymi przepisami, inspirowanymi kuchniami całego świata. Autorka książek Dieta keto i Desery keto.
Ewelina Podrez-Siama
To przedsiębiorczyni i marketerka. Praktykuje dietę ketogeniczną i low carb od 8 lat. Na swoim blogu kulinarnym Ms-Fox.pl dzieli się z czytelnikami niskowęglowodanowymi przepisami, inspirowanymi kuchniami całego świata. Autorka książek Dieta keto i Desery keto.
Szczegóły
Tytuł
Kuchnie świata w wersji keto. Wydanie rozszerzone
Autor
Wydawnictwo
Wydanie
2
Rok wydania
2023
Oprawa
Miękka ze skrzydełkami
Ilość stron
252
Format
16.5 x 22.0 cm
Języki
polski
ISBN
9788381325011
Rodzaj
Książka
EAN
9788381325011
Data premiery
2023-09-06
Dodałeś produkt do koszyka
Kuchnie świata w wersji keto. Wydanie rozszerzone
35,19 zł
Recenzje
Jest to naprawdę wartościowy zbiór przepisów z takimi daniami, gdzie każdy znajdzie coś, co lubi, bo tutaj jest mega różnorodnie. Bardzo fajnie, że zostało to podzielona na kuchnie z całego świata, ponieważ gdzieś tam każdego ciągnie do innej, a jednocześnie wszystko jest utrzymane w wersji keto. Mam wrażenie, że aktualnie keto jest bardzo na czasie i wiele osób eksperymentuje w kuchni, a jednak z przepisami jest to o wiele prostszy eksperyment kulinarny. Polecam dla tych co szukają takowych przepisów keto.
"Kuchnie świata w wersji keto" to, wbrew pozorom, książka z przepisami nie tylko dla tych, którzy są na diecie ketogenicznej. Jak dla mnie ,jest to książka dla każdego, kto lubi w kuchni poeksperymentować, zdrowo i smacznie zjeść, zafundować swoim kubkom smakowym coś nowego. Pięknie wydana książka kucharska z przepisami z całego świata. Autorka zabiera nas w kulinarną podróż do USA, Włoch, Grecji. Znajdą tutaj też coś dla siebie miłośnicy kuchni indyjskiej, i nie mogło oczywiście zabraknąć polskich smakołyków w całkiem nowym wydaniu. I to wszystko z zachowaniem zasad diety ketogenicznej. Przepisy nie są aż skomplikowane, każdy znajdzie coś dla siebie. Cała rozpiętość dań, poczynając od sałatek, poprzez egzotyczne dania, desery, aż po świąteczne potrawy. Nie da też się przejść obojętnie obok tak uplastycznionych fotografii, z których niemalże wyczuwamy aromat i smak potraw. Jestem w tej książce zakochana! Pomimo tego, że dziś bez problemu można w internecie znaleźć przepis na każde danie, to ja zdecydowanie wolę mieć wszystko pod ręką, w jednym miejscu, bez obawy, że nagle padnie mi internet albo będę czekać w nieskończoność aż się strona załaduje