loading
Status zamówienia
61 651 44 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
120.75 Książki Prestel
-13%

New European Baking: 99 recipe

Wydawnictwo: Prestel
120,75 zł
138,00 zł
Cena regularna: 138,00 zł (-13%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 109,16 zł (+11%)
Wysyłka: 1-2 dni robocze
+ czas dostawy
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni

Opis

From sweet to savory, basic breads to fancy pastry, this elegant and thoroughly modern cookbook distills centuries of European tradition and heritage into mouthwatering recipes that home bakers can create in their own kitchens.

Just like many pandemic-driven Americans, Europeans are turning on their ovens and rediscovering their roots through baking. This collection of nearly one hundred recipes is presented with elegant yet friendly flair by Laurel Kratochvila, an American-born, boulangerie-trained baker with her own Jewish bakery and bagel shop in Berlin. Each chapter is dedicated to a certain kind of baked product—breads, brioches and enriched doughs, viennoiseries and laminated pastries, tartes and biscuits—and includes foundational recipes and time-honored techniques for dough-shaping, fermentation, seasoning, and fillings. Sprinkled throughout the book are profiles introducing readers to eleven other European bakers who are turning out delicious pastries and breads that reflect the cultural heritage of their home cities of Paris, Warsaw, Copenhagen, Madrid, London, and Lisbon. Recipes such as Baltic rye bread, toasted sesame challah, elderflower maritozzi, honey and fig tropézienne, lamb and fennel sausage rolls, soft pretzels, and spicy ginger caramel shortbreads combine Old World traditions with twenty-first century flavors. Filled with luscious photography, and suitable for bakers at every level of experience, this sophisticated yet accessible guide to home baking is crammed with centuries of European history.

Szczegóły

Tytuł
New European Baking: 99 recipe
Wydawnictwo
Ilość stron
272
Format
20.0x27.0cm
ISBN
978-3-7913-8839-7
Rodzaj
Książka
EAN
9783791388397

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
120,75 zł
138,00 zł
Cena regularna: 138,00 zł (-13%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 109,16 zł (+11%)
Wysyłka: 1-2 dni robocze
+ czas dostawy
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni
Dodałeś produkt do koszyka
New European Baking: 99 recipe - Kratochvila Laurel
New European Baking: 99 recipe
Kratochvila Laurel
120,75 zł
138,00 zł
Przejdź do koszyka
120,75 zł
Darmowa dostawa od 199 zł Darmowa dostawa od 199 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
O firmie
Dane firmowe
Księgarnia czytam.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO