loading
Status zamówienia
61 651 44 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
41.16 Marketing i ekonomia Poligraf
-30%

Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej

Czauderna Jacek

Wydawnictwo: Poligraf
Oprawa: miękka
41,16 zł
59,00 zł
Cena regularna: 59,00 zł (-30%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 37,21 zł (+11%)
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni

Opis

Jacek Czauderna – twórca i właściciel marki oraz sieci lokali The Legendary Jacks Bar and Restaurant. Związany z gastronomią od trzydziestu lat – doskonale zna i rozumie mechanizmy jej działania. Swoją praktyczną wiedzą dzieli się m.in. jako trener i doradca biznesowy. To prezes i założyciel Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej oraz Akademii Praktyk Gastronomicznych i Hotelarskich. Jest także oficjalnym dystrybutorem kawy Jacobs i Piazza D’Oro oraz herbat Pickwick. Absolwent Wydziału Prawa i Administracji UJ, a także MBA University of Bradford, London Management School.

"Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej" to lektura obowiązkowa dla wszystkich, którzy chcą prowadzić rentowny biznes w sektorze HORECA. Autor bezkompromisowo obala mity, podważa utarte schematy i pokazuje, jak zarobić przyzwoite pieniądze na gastronomii. Bazując na własnych doświadczeniach, przestrzega przed zaniedbaniami, które prowadzą do upadku. Daje jednocześnie liczne wskazówki, jak optymalizować, zarządzać, planować. To poradnik drogowskaz napisany przez człowieka sukcesu – twórcę marki i sieci lokali.

Ufam, że lektura podręcznika wesprze Was w podejmowaniu życiowych decyzji. Warto poświęcić jej czas. – Jarek Uściński, prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni

Uważam, że każdy, kto przeczyta, zacznie inaczej patrzeć na swój gastro biznes. Gwarantuję. – Jarek Walczyk, prezes Fundacji Klubu Szefów Kuchni

Autor merytorycznie pokazuje blaski i mroki prowadzenia biznesu gastronomicznego. Idealna pozycja dla tych, którym marzy się własna działalność kulinarna. – Jan Kuroń, kucharz, znany m.in. z autorskiego cyklu „Jasiek zna się”, DDTVN

Szczegóły

Tytuł
Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej
Autor
Czauderna Jacek
Wydawnictwo
Rok wydania
2020
Oprawa
miękka
Ilość stron
200
Format
14,5 x 20,5 cm
ISBN
978-83-8159-374-8
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788381593748

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
41,16 zł
59,00 zł
Cena regularna: 59,00 zł (-30%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 37,21 zł (+11%)
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni
Dodałeś produkt do koszyka
Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej - Czauderna Jacek
Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej
Czauderna Jacek
41,16 zł
59,00 zł
Przejdź do koszyka
41,16 zł
Darmowa dostawa od 199 zł Darmowa dostawa od 199 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
O firmie
Dane firmowe
Księgarnia czytam.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO