loading
Status zamówienia
61 651 44 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
63.06 Przedmioty zawodowe w technikum - podręczniki WSiP
-4%
Podręcznik

Procesy technologiczne w gastronomii. Kwalifikacja T.6. Część 2.
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne

Wydawnictwo: WSiP
Oprawa: miękka
63,06 zł
65,80 zł
Cena regularna: 65,80 zł (-4%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 60,08 zł (+5%)
Wysyłka: 1-3 dni robocze
+ czas dostawy
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni

Opis

Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.6. (Sporządzanie potraw i napojów).

Książka obejmuje tematy dotyczące sporządzania zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów oraz napojów. Omawia również zagadnienia związane z kuchnią polską, kuchniami regionalnymi, kuchniami narodowymi, potrawami dietetycznymi oraz żywnością wygodną i funkcjonalną. Szatę graficzną książki uatrakcyjnia bogaty materiał ilustracyjny, który stanowi dodatkowe źródło informacji oraz ułatwia zrozumienie przekazywanych w podręczniku treści. Ponadto uczeń znajdzie w zeszycie zbiór niezbędnych do podszlifowania umiejętności receptur.

Szczegóły

Tytuł
Procesy technologiczne w gastronomii. Kwalifikacja T.6. Część 2.
Podtytuł
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne
Wydawnictwo
Rok wydania
2015
Oprawa
miękka
Ilość stron
488
Format
17 x 24 cm
Języki
polski
ISBN
9788302152573
Rodzaj
Ćwiczenia
Stan
Nowy
EAN
9788302152573

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
63,06 zł
65,80 zł
Cena regularna: 65,80 zł (-4%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 60,08 zł (+5%)
Wysyłka: 1-3 dni robocze
+ czas dostawy
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni
Dodałeś produkt do koszyka
Procesy technologiczne w gastronomii. Kwalifikacja T.6. Część 2. - Namysław Iwona, Górska Lidia
Procesy technologiczne w gastronomii. Kwalifikacja T.6. Część 2.
Namysław Iwona, Górska Lidia
63,06 zł
65,80 zł
Przejdź do koszyka
63,06 zł
Darmowa dostawa od 199 zł Darmowa dostawa od 199 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
O firmie
Dane firmowe
Księgarnia czytam.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO