loading
Status zamówienia
61 651 44 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
0 Liceum i technikum WSiP
Podręcznik

Produkcja piekarsko ciastkarska Część 2 Podręcznik
Technikum

Ambroziak Zygmunt

Wydawnictwo: WSiP
Oprawa: Miękka

Opis

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja: produkcja piekarsko-ciastkarska.

Obejmuje zagadnienia z zakresu technologii i techniki produkcji pieczywa i wyrobów ciastkarskich, wiadomości o surowcach piekarskich, aparaturze oraz planowaniu i organizowaniu produkcji.
Aprobata: MEN 97/99

Szczegóły

Tytuł
Produkcja piekarsko ciastkarska Część 2 Podręcznik
Podtytuł
Technikum
Autor
Ambroziak Zygmunt
Wydawnictwo
Wydanie
3
Rok wydania
2007
Oprawa
Miękka
Ilość stron
320
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
978-83-02-07155-3
Rodzaj
Książka
EAN
9788302071553

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
Dodałeś produkt do koszyka
Produkcja piekarsko ciastkarska Część 2 Podręcznik - Ambroziak Zygmunt
Produkcja piekarsko ciastkarska Część 2 Podręcznik
Ambroziak Zygmunt
0,00 zł
Przejdź do koszyka
0,00 zł
Darmowa dostawa od 199 zł Darmowa dostawa od 199 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
O firmie
Dane firmowe
Księgarnia czytam.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO