loading
Status zamówienia
61 651 44 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
72.25 Przedmioty zawodowe w technikum - podręczniki WSiP
-29%
Podręcznik

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Część 3. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne

Wydawnictwo: WSiP
Oprawa: miękka
72,25 zł
101,20 zł
Cena regularna: 101,20 zł (-29%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 68,54 zł (+5%)
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni

Opis

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów).

Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń oraz sprzętu do przygotowywania i ekspedycji potraw i napojów. Liczne ilustracje ułatwiają rozpoznanie i zapamiętanie omawianych urządzeń, a także zrozumienie zasad ich działania.

Szczegóły

Tytuł
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Część 3. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Wydawnictwo
Wydanie
3
Rok wydania
2015
Oprawa
miękka
Ilość stron
184
Format
17 x 24.5 cm
Języki
polski
ISBN
9788302135903
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302135903
Data premiery
2014-01-23

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
72,25 zł
101,20 zł
Cena regularna: 101,20 zł (-29%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 68,54 zł (+5%)
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni
Dodałeś produkt do koszyka
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Część 3. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne - Zienkiewicz Marzanna
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Część 3. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Zienkiewicz Marzanna
72,25 zł
101,20 zł
Przejdź do koszyka
72,25 zł
Darmowa dostawa od 199 zł Darmowa dostawa od 199 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
O firmie
Dane firmowe
Księgarnia czytam.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO