40.1
Książki
Format-AB
40,10 zł
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 38,15 zł
(+5%)
Wysyłka: 1-3 dni robocze
+ czas dostawy
+ czas dostawy
Zapłać za 30 dni
Opis
Spis treści:
1. Wiadomości wstępne
2. Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności
3. Baza surowcowa przetwórstwa spożywczego
4. Składniki żywności
5. Dodatki do żywności
6. Jakość surowców i produktów żywnościowych
7. Opakowania żywności
8. Środki myjące i dezynfekujące wykorzystywane w przetwarzaniu żywności
9. Zastosowanie wody w przetwarzaniu żywności
10. Wymagania higieniczne, bhp oraz ochrony przeciwpożarowej dotyczące obrotu surowcami, dodatkami do żywności oraz materiałami pomocniczymi + Aneks.
1. Wiadomości wstępne
2. Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności
3. Baza surowcowa przetwórstwa spożywczego
4. Składniki żywności
5. Dodatki do żywności
6. Jakość surowców i produktów żywnościowych
7. Opakowania żywności
8. Środki myjące i dezynfekujące wykorzystywane w przetwarzaniu żywności
9. Zastosowanie wody w przetwarzaniu żywności
10. Wymagania higieniczne, bhp oraz ochrony przeciwpożarowej dotyczące obrotu surowcami, dodatkami do żywności oraz materiałami pomocniczymi + Aneks.
Szczegóły
Rok wydania
2011
Oprawa
miękka
Ilość stron
192
Format
17,0x24,0
ISBN
9788389184313
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788389184313
Data premiery
2011-03-14
Dodałeś produkt do koszyka
Towaroznawstwo spożywcze
40,10 zł
Recenzje