17.58
Książki
Multico
17,58 zł
Cena regularna: 29,90 zł
(-41%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 16,03 zł
(+10%)
Wysyłka dzisiaj
Zapłać za 30 dni
Opis
Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb
Szczegóły
Tytuł
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022
Autor
Wydawnictwo
Temat
Rok wydania
2022
Ilość stron
120
ISBN
9788377636152
Rodzaj
Książka
EAN
9788377636152
Dodałeś produkt do koszyka
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022
17,58 zł
Recenzje